Swarovski Aura

 

Swarovski aura logo

Swarovski… Een merk waarbij ik al begin te kwijlen als ik het zie. Helaas gaat het iets boven mijn budget. Laatst had ik echter een gelukje. Deze parfum zat namelijk in mijn Beautybox!! Kijk, dat vinden wij leuk! Ik kon niet wachten om hem te gebruiken en dat heb ik dan ook gedaan.

Swarovski aura

Allereerst; die flacon! Hij is zo mooi! Hij is stijlvol en chique. Bovenop zit een prachtige Swarovski steen. Het logo is prachtig in de flacon gegraveerd. Ik kan hier alleen maar verliefd op worden.

Het enige nadeel aan de verpakking is de opening. Dit is namelijk gewoon een gat, waar je de parfum uit moet druppelen. Ik vind dit super irritant omdat ik hierdoor dikke druppels over mijn polsen heb lopen. Ik heb altijd geleerd dat ik mijn polsen niet tegen elkaar aan mag wrijven, want dan wrijf je de moleculen stuk. Het wordt dus wel erg lastig om de parfum goed te verspreiden. Volgens mij hebben wel alleen kleine verpakkingen dit probleem. Koop je de geur in de winkel, dan heeft de flacon een spray.

Swarovski aura parfum

Swarovski aura steen

De geur bestaat uit de volgende noten:

  • Topnoten: lychee en roos
  • Hartnoten: witte tuberoos
  • Basisnoten: roze peper, witte musk, amber en benzoë

 

Veel bloemen dus in deze eau de toilette. Het is dus niet verrassend dat de geur vrij bloemig ruikt. Verder is het een erg lichte geur. Dit is dan ook het ‘jonge zusje’ van de Aura lijn. Naar mijn mening is hij erg geschikt voor overdag. Ik vind het ook geen hele originele of uitgesproken geur. Hij is eerder wat onopvallend. Het zou geen geur zijn die ik bij iemand zou ruiken en denken; ‘Hey! Dat is Aura van Swarovski!’

Nog een leuk detail van deze geur is dat je de flacon kan refillen. Goed voor het milieu en voor je eigen portemonnee. Zo hoef je niet telkens te betalen voor die prachtige verpakking.

Swarovski aura parfum thee

Ik vind de geur van Swarovski een mooie aanvulling op mijn parfumstash. Het is dan misschien een kleine verpakking, maar het is een echte eye-catcher.

Swarovsi aura parfum stash

De prijzen:

  • 30 ml spray € 40,-
  • 50 ml spray € 60,-
  • 75 ml spray € 80,-

 

1 reactie op “Swarovski Aura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.