Wet ’n Wild lipsticks

Wet 'n wild lipsticks

Zoals jullie al in mijn filmpje over de Beautygloss party (klik en klik) konden zien, had ik wat producten gekocht bij Wet ’n Wild. Ik hoorde zo veel goede verhalen over dit merk, maar had nog nooit een product van dit merk in handen gehad waar ik echt enthousiast van werd. Vandaag gaan we de lipsticks eens van dichtbij bekijken. Wie weet ben ik opeens wel laaiend enthousiast.

Ik heb twee soorten lipsticks meegenomen, namelijk de Silk Finish en de Brilliant lipstick. De eerste heb ik in een fuchsia roze kleur, namelijk ‘Fuchsia with blue pearl’ oftwel nummer 33. De naam vind ik niet zo origineel eigenlijk. Maar goed. De Brilliant lipstick heeft een dieprode kleur. Deze heeft volgens mij geen naam, behalve ‘E81509’.

De verpakkingen zijn echt intens lelijk naar mijn mening. Ze zijn voorzien van allerlei lelijke plakkers, die je hele huls verpesten. Verder zien ze er gewoon heel erg plastic en goedkoop uit. Hier scoren ze geen punten mee.

Laten we de lipsticks even een voor een uitproberen.

Silk Finish: Fuchsia with blue pearl

Wet 'n wild beide roze

Op het eerste gezicht ziet deze lipstick er leuk uit. Lekker knallend! Ik vind deze kleur sowieso erg mooi om te zien. Hopelijk is hij ook mooi om op je lippen te dragen.

Wet 'n Wild lipstick roze close

Op deze foto zie je duidelijk de blauwe glitters. Deze lipstick heeft dus duidelijk een koele ondertoon.

Wet 'n wild lipstick swatch roze

Dit is de swatch. Ik vind hem er mooi uit zien!

Lipswatch w&w

Hierboven zie je de swatch op mijn lippen. Wauwie! Ik vind hem zo cool. Tijd voor een full face.

Wet 'n wild full face

Yeay! Ik vind hem leuk. Hij is lekker opvallend, maar niet te opvallend. Leuk om te combineren met een rustige ooglook en een mooie koele blush. Ik vind hem lekker fris ogen. Jaja, ik ben fan.

Ik draagt trouwens de laatste tijd weer erg vaak een winged eyeliner. Het lukt me steeds beter en ik vind het leuk staan. Vooral wanneer ik niets onder mijn ogen draag. Geen oogpotlood, geen mascara, just me 🙂

Wet 'n Wild roze

Ook leuk wanneer je een zonnebril draagt. Op deze mooie dagen is het jammer om veel tijd te besteden aan je ooglook en hem dan te verstoppen achter een grote zonnebril. Dan kan je je beter concentreren op je lippen.

Deze lipstick blijft trouwens niet zo lang zitten. Een kleine maaltijd overleeft hij al niet. Dit komt doordat hij vrij zacht van structuur is. Hij voelt dus wel lekker romig, maar blijft niet lang zitten. Even meenemen in je tas dus en af en toe bijwerken.

Brilliant lipstick: E81509

Ik word al ongelukkig bij het horen van de naam. Het ergste is ook nog dat ik het nummer uit mijn hoofd ken ondertussen. Hm…

Wet 'n Wild lipstick beide rood

Ik was al een tijd op zoek naar een mooie, nette, rode lipstick. Moeilijk te vinden! Toen ik deze voor €1,- zag liggen, vond ik hem het proberen waard.

Wet 'n wild lipstick roodDe kleur lijkt op deze foto iets donkerder dan in werkelijkheid

Wet 'n wild lipstick rood closeDit lijkt er meer op!

Rood is vrij lastig om te dragen. Pas er goed mee op. Als je rood draagt vallen namelijk rode plekjes, vlekjes en puistjes meer op. Gebruik dus een extra beetje foundation of concealer.

Wet 'n Wild lipstick rood swatch

Wet 'n Wild lipstick rood swatch lippen

Nice! Hij is wel iets lichter rood dan ik had verwacht, maar dat vind ik niet zo erg. De kleur vind ik namelijk wel erg mooi. Deze kleur kan je ook super mooi combineren met en rustige ooglook. De lipstick heeft een klein glansje die ik wel erg mooi vind. Ja, ik vind het een mooie rode kleur. Perfect? Nah, dat weet ik nog niet zo zeker.

Koninginnedag

Ik heb de kleur gebruikt in een totaal niet rustige ooglook. Haha. Dit is namelijk mijn Koninginnedaglook die ik laatst plaatste. Lekker Nederlands. Ook hier staat hij erg goed bij. Met deze kleur kan je dus alle kanten op. Wel maakt deze kleur je iets bleker. Je krijgt er echt een prachtig porseleinen huidje van. Net als sneeuwwitje.

Dus…

Wet 'n Wild lipstick swatches samen

Hier zie je de swatches van beide lipsticks nog een keer naast elkaar.

Ik vind de kleuren erg mooi. Ik denk dat ik deze lipsticks heel vaak met heel veel plezier ga dragen. Ik draag namelijk niet zo vaak opvallende lippen en ik weet niet precies waarom niet. Ik vind het soms wel mooi namelijk.

Beide lipsticks heb ik gekocht voor €1,-. Normaal gesproken kosten ze een paar euro meer. Bij Nelly.com kost bijvoorbeeld de Silk Finish lipstick €4,95. Het blijft gelukkig erg betaalbaar.

 

1 reactie op “Wet ’n Wild lipsticks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.