Picture me: Terug in Nederland

IMG_0628

Phoe, de laatste ‘Picture Me’ is echt te lang geleden. Ik merk nu zelfs dat ik de laatste foto’s van Suriname niet eens heb laten zien. Bereid je dus voor op veel foto’s.

IMG_0563

De laatste volle dag in Suriname heb ik vooral doorgebracht met de mensen die ik het meest zou gaan missen. Samen gingen we lekker de hele dag uit eten. Ik mis de meiden echt. Hierboven zijn we lekker aan het lunchen.

IMG_0561

Ik at een heerlijk broodje zalm 🙂

IMG_0567

’s Avonds at ik een zalmpasta. Hoezo houd ik van zalm?

IMG_0566

We liepen langs de Palmentuin en ik realiseerde me dat ik niet eens een foto had van de Palmentuin met een blauwe lucht. Nu wel dus.

IMG_0572

De volgende dag was nogal een hectische dag. Voor ik het wist zat ik in het vliegtuig.

IMG_0577

Al snel landde ik in Nederland. Wat had ik hiernaar uitgekeken. Ik vond het heerlijk om weer thuis te zijn en iedereen weer te zien.

IMG_0583

Natuurlijk liep ik al weer snel een rondje met mijn hondje Rex. Wat een schatje is het toch.

IMG_0587

Ook ging ik niet veel later weer richting Utrecht, waar het natuurlijk weer meteen moest gaan plenzen wanneer ik één stap buiten heb gezet.

IMG_0588

In Utrecht kwam ik aan in een kale kamer. Snel inruimen dus!

IMG_0590

Terwijl ik dit deed was het echt een slagveld op mijn nagels. Ze braken zomaar allemaal af. Dat hadden we niet afgesproken…

IMG_0592

Er lag ook een heel leuk pakketje op me te wachten. Ik was al bijna vergeten dat ik deze had besteld. Ik heb zelfs een handtekening! Yeay!

IMG_0595

In mijn beautybox zat dit leuke kleurtje van Miners. Ik werd er vrolijk van. Het was nog niet echt weer voor dit soort kleuren, maar ik kon het niet laten.

IMG_0622

Toen ik weer boodschappen ging doen in Nederland, kwam ik een klein stukje Suriname tegen in de supermarkt. Haha. Zelf drink ik geen bier trouwens.

IMG_0628

Een paar dagen later was een vriendin jarig. Op haar verlanglijstje stond het boek van Cynthia. Ik wist dat ze haar boek signeerde in Zwolle. Hoe cool is het om een gesigneerd boek cadeau te geven!?

IMG_0632

Een dag later zat ik de hele dag bij de RDW (Rijksdienst voor het wegverkeer). Ik heb namelijk een auto gekregen voor mijn verjaardag en deze moest op mijn naam gezet worden en ingevoerd worden. Helaas zijn wij in Nederland nogal bureaucratisch wat dat betreft. Ik moest de hele dag van kantoortje naar kantoortje, formuliertje hier, formuliertje daar. Gelukkig is het wel allemaal gelukt.

IMG_0639

Tijd om mijn nailbraid te oefenen. Ondertussen heb ik het redelijk onder de knie en de juiste kleuren gevonden voor een filmpje.

IMG_0642

Het is een beetje een vage foto, maar dit is mijn haar. Ik had namelijk voor een fotoshoot een rommelige knot gemaakt en ik wilde even checken of hij goed zat. Er waren geen twee spiegels in de buurt, dus maakte ik even een foto.

IMG_0647

Oh ik had hier al tijden zin in! Ik vond het dus tijd om mezelf even te verwennen. Lekker een avondje voor de televisie met een heerlijke beker Cookie Dough. Jammie!

IMG_0648

Toch nog maar een keer oefenen.

IMG_0649

Eyeliner uitproberen. Ik heb namelijk die van de Hema laatst gekocht en ik kan er maar niet aan wennen. Ik vind hem gewoon niet fijn, maar ik kan niet plaatsen waarom niet.

IMG_0665

Een dag later was het tijd om 2500 goodiebags te vullen voor de Beautygloss Party 2013! Het werd een super leuke dag. Check hier het filmpje wat ik van deze dag heb gemaakt.

Pauze houden

Pauze houden met alle meiden.

Beautygloss party

En nog even met z’n allen op de foto. Ik vond het super grappig om in één week tijd Mascha en Cynthia te ontmoeten. Zo zie je ze nooit en zo kom je ze overal tegen.

IMG_0679

Google Realtime. Ik vind statistieken van mijn website echt heel leuk. Hier waren er super veel meiden tegelijkertijd op de site. Leuk om te zien!

IMG_0680

Lekker zonder jas op de fiets naar de stad. Heerlijk!

IMG_0685

En vervolgens lekker van de zon genieten op de galerij. Ik heb helaas geen balkon, maar dit functioneert ook prima. We genoten van een lekker rosétje in de zon.

IMG_0689

Genietend van de ondergaande zon.

IMG_0710

Een dag later was het tijd voor de Beautygloss Party! Ik had er super veel zin in. Ik ging erheen met een vriendin en het was super gezellig. Er stond wel een behoorlijke rij voor de deur, maar het ging gelukkig nog vrij snel.

IMG_0713

Het was goed druk binnen! Ik heb een sfeerimpressie gemaakt van de party (klik).

IMG_0731

Wenkbrauwen laten waxen op de BG Party. Het was lang wachten, maar dan heb je ook wat. Het deed gelukkig geen pijn. Epileren vind ik pijnlijker. Helaas bleef het niet heel lang weg. Een week later zag ik toch al weer wat vervelende haartjes die ik er maar weer uit heb getrokken.

IMG_0726

Goodiebag plus alles wat ik zelf heb gekocht. Een hele tas vol. Check hier het filmpje van de goodiebag en alles wat ik kocht.

IMG_0733

Een dag later kreeg ik een super lief kaartje binnen van vriendin Marloes. Gewoon zomaar. Ik had het totaal niet verwacht. Dit soort kaartjes zijn altijd het leukste vind ik.

IMG_0750

Deze foto is gemaakt op Koninginnedag. We hebben lekker gebarbecued en in de zon gezet. Hier zie je mij met vriend Martijn. De zonnebril is trouwens niet van mij.

IMG_0758

Haha wat een mislukte foto. Voor de duidelijkheid. hier zie je een zebra. Ik was namelijk met mijn vriend in de dierentuin van Ouwehands. Ik was echt al zeven jaar niet meer in een dierentuin geweest, behalve die in Suriname, maar dat was meer een grote kinderboerderij. Het was een leuke dag vol met zonneschijn.

IMG_0760

De dag daarna was het tijd om een beetje rustig aan te doen. We gingen wandelen door Culemborg (mijn vriend woont daar). We gingen gezellig de hertjes voeren.

IMG_0763

Vrijdag was een hectische dag. Eerst gingen we naar de afstudeerpresentatie van de beste vriend van mijn vriend (volg je het nog?). Hij studeerde bouwkunde, vandaar alle maquettes. Gelukkig heeft hij het gehaald. Vervolgens gin ik met de trein van Eindhoven naar Groningen om daar pannenkoeken te eten voor het goede doel. Hierna ging ik weer terug naar Culemborg, want daar had ik nog een feestje. Maar het was wel een gezellige dag.

IMG_0775

Eenmaal weer terug in Utrecht bleken mijn aardbeienplantjes te zijn uitgekomen. Ik houd van aardbeien en misschien eet ik over een tijdje wel mijn eigen gekweekte aardbeitjes. Nah, dat is misschien een beetje ambitieus.

IMG_0779

Hier hadden mijn huisgenoot en ik een lekker vers fruitsapje geblenderd met mango en peer. Het smaakte heerlijk!

IMG_0791

Ik maakte die dag ook het Wet ’n Wild artikel, met de roze lipstick. Toen ik daarna een boterham ging eten, werd mijn boterham roze. Haha, bah…

IMG_0793

Laatst keek ik het programma ‘Huisje, boompje, Barbie’ terug. En guess what… Ik zag mijn shirtje op tv! Dat shirtje wat Priscilla aan heeft heb ik ook. Je kan het zelfs hierboven zien op de foto waar ik op de fiets zit 😉 Hm, ik weet niet of ik hier blij van wordt.

IMG_0792

Ik heb jullie vast wel eens verteld dat ik een zwak heb voor alles wat klein is. Zo ook voor pannetjes. Dit pannetje is echt ideaal om groenten te koken of rijst voor één persoon. Voor mij dus ideaal. Maar iedereen lacht me altijd uit met dit pannetje. Hij is wel een beetje klein voor de pit. Ik vind hem schattig.

Dit waren weer alle foto’s voor deze keer. Ik hoop voortaan wat regelmatiger foto’s te laten zien. Hopelijk vonden jullie het interessant.

4 reacties op “Picture me: Terug in Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.