Rimmel Apocalips lip lacquers

Rimmel apocalips twee

Uh?? Lip lacquer? Wat is dat?! Het zou tussen een lipgloss en een lipstick in moeten zitten. In mijn ogen zijn het gewoon creamy, erg goed dekkende lipglossjes. Het is maar hoe je het wilt noemen. Ik laat vandaag twee mooie kleuren aan jullie zien, namelijk ‘Phenomenon’ en ‘Celestial’.

Rimmel apocalips samen

Ik vertelde jullie al over deze lip lacquers in dit filmpje. Ik had er namelijk zulke goede verhalen over gehoord. Toen ik een prachtige aanbieding kreeg moest ik ze proberen. Ik koos voor deze kleuren, nadat ik wat swatches had opgezocht. ‘Phenomenon’ bleek het allermooist van allemaal en ‘Celestial’ was een wat rustigere, maar toch mooie kleur. Ik gaf ze een kans.

De verpakkingen van deze lipglossjes vind ik super mooi. De doppen hebben een aparte vorm. Ik vind het vooral een mooi effect dat het zwarte overloopt in de kleur van de lipgloss. Zo kun je makkelijk zien met welke kleur je te maken hebt en het ziet er gewoon prachtig uit.

Rimmel apocalips reservoir

Het aanbrengen van deze lip lacquer gaat echt heel erg goed. Ik vind de applicator echt super fijn. Er zit een soort reservoir in, waardoor er lange tijd genoeg lipgloss vanaf komt, maar je niet meteen een dikke klodder op je lippen hebt zitten. Ik weet niet precies hoe het werkt, maar het werkt in ieder geval als een trein.
Verder is het borstje vrij hard, waardoor je nauwkeurig te werk kunt gaan. De haartjes die op het borsteltje zitten, zorgen dat hij zacht aanvoelt op je lippen. Kortom, de verpakking is echt top!

Laten we overgaan naar de swatches…

Mijn lippen zonder iets erop…

lippen zonder iets twee

Rimmel apocalips zonder

Ik heb van mezelf geen lichte lippen. Dat vind ik af en toe wel jammer. Ik vind het namelijk altijd raar staan als ik een kleur draag die lichter is dan mijn eigen lippen. Dit zijn echter de meeste nude kleuren.

Phenomenon

Rimmel apocalips phenomenon voor

Rimmel apocalips phenomenon lipswatch

Deze kleur is zeker lichter dan mijn eigen lippen. Hij is echter een klein beetje meer peachy. Op de een of andere manier werkt het.

Rimmel apocalips phenomenon swatch lippen

Rimmel apocalips phenomenon full face

Het is even wennen, maar het misstaat niet. Het ziet er niet uit alsof ik een klodder foundation op mijn lippen heb gesmeerd, doordat er nog wel een klein vleugje kleur aan zit. Ik vind het mooi!

Celestial

Rimmel apocalips celestial voor

Rimmel apocalips lip swatch celestial

Celestial is een mooie roze kleur met een rode ondertoon. Ik vind hem er chique uit zien. De finish is mooi creamy en dat is weer eens wat anders dan met glitters of met een shimmer erin. De substantie zit echt tussen een lipgloss en lipstick in.

Rimmel apocalips celestial

Rimmel apocalips full face celestial

Ik vind hem erg poppig staan. Lekker meisjesachtig. Ik vind hem ook mooi bij mijn groene ogen. Ik vind hem echt geweldig. Dit is mijn favoriet van de twee!

Rimmel apocalips swatches twee

Ik ben over allebei de kleuren echt super tevreden. Ik vind ze zo mooi! Dit is dus zeker geen miskoop geweest en het zou me niet verbazen als ik wat nieuwe favorieten in handen heb.

Rimmel apocalips scherptediepte

Ik ben niet vaak zo enthousiast over wat producten. Ik heb gewoon niets aan te merken op dit stel…

Rimmel Apocalips lip lacquer kost €11,- voor 5.5 ml.

1 reactie op “Rimmel Apocalips lip lacquers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.