Wet ’n Wild: Mega eyes, I-Sparkle en Mega Glow palletes.

 Wet 'n Wild oogschaduws

Ik hoorde altijd zo veel goede verhalen over het merk Wet ’n Wild. Het zou super gepigmenteerd zijn. De mooiste kleuren en finishes hebben en misschien wel het belangrijkste; het is über betaalbaar. Oftewel, het walhalla voor elke make-up liefhebber.

Ik heb ooit een keer een oogschaduwpalletje gekocht op internet van Wet ’n Wild. Hier was ik echter zo door teleurgesteld, omdat het cream eyeschadows bleken te zijn. Daar had ik niet om gevraagd. Toen heb ik er nooit meer wat van gekocht. Tot ik het merk tegenkwam op de Beautygloss Party. Alle producten waren €1,-! Nou daar heb ik een miskoop voor over.

Ik kocht onder andere deze lipsticks. Maar ik kocht ook een aantal oogschaduwpalettes. Namelijk een groen trio. De Mega Eyes in de kleur ‘green moss’. Ik gebruik wel graag groene oogschaduw, vooral in combinatie met bruin. Daarom kocht ik ook het I-Sparkle palette in de kleur ‘desert’. Ik was heel nieuwsgierig.

Wet 'n Wild mega eyes

De verpakkingen zien er best wel cheap uit vind ik. Het doorzichtige plastic vind ik lelijk. Wel zijn ze erg praktisch. Zo zit in beide oogschaduwdoosjes een redelijk grote spiegel en er wordt gedacht aan een sponsapplicator (dat laatste had voor mij niet eens gehoeven). Wel vind ik het patroontje van de I-Sparkle erg leuk. Het ziet er in ieder geval mooi uit.

Wet 'n wild mega glow

De verpakking van de Mega Glow vind ik er ook vrij goedkoop uitzien. Ik krijg het gevoel alsof Wet ’n Wild hier over het algemeen weinig aandacht aan besteed. Niet erg natuurlijk, als het product daardoor goedkoop blijft, maar wel van goede kwaliteit. Wel viel me op dat driekwart van alle Mega Glow’s die nog bij de stand lagen, stuk waren. Oppassen geblazen dus en niet laten vallen!

Laten we gaan kijken naar de swatches.

Wet 'n Wild mega eyes green moss

Wet 'n wild green moss zonder flitsZonder flits

Wet 'n Wild green moss swatchesMet flits

De swatches van de Mega Eyes zien er super goed uit. De kleuren zijn goed gepigmenteerd. Alle kleuren bevatten een mooie glans. Dit is vooral goed te zien op de foto met flits. Ook de kleurkeuze vind ik wel aardig, al hoewel ik wel een beetje de highlighter mis in dit palette.

Wet 'n Wild i sparkle desert

Wet 'n wild i sparkle swatches

Het I-Sparkle palette is iets minder gepigmenteerd heb ik het idee. Vooral de tweede kleur valt nauwelijks op. Dit komt ook wel doordat deze kleur heel veel lijkt op mijn huidskleur. Toch vind ik het een leuk palette. Ik zie mezelf deze wel meenemen op reis als ik niet te veel mee wil nemen en mijn Naked 2 palette te groot en te zwaar is om mee te sjouwen.

Wet 'n wild mega glow open

Wet 'n wild mega glow swatches apartMega glow swatches; apart van elkaar

Wet 'n Wild mega glow swatch samenIn the mix

De Mega Glow kan je op verschillende manieren gebruiken. Je kan de kleuren los gebruiken zodat je vier verschillende bronzers en highlighters hebt. Toch is dit nogal een precies werkje omdat de streepjes vrij smal zijn. Mijn voorkeur gaat er dan ook naar uit om ze samen te mengen tot een prachtige glanzende bronzer.

Wet 'n Wild i sparkle

Ik vind de palettes erg mooi. Toch was ik na het zien van deze swatches niet volledig overtuigd. Is dit nou waar iedereen zo’n ophef over maakt? Zo bijzonder zijn ze toch niet… Totdat ik er een look mee ging maken en die zien jullie morgen. Haha wordt vervolgd met een filmpje!

2 reacties op “Wet ’n Wild: Mega eyes, I-Sparkle en Mega Glow palletes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.