FOTD: It’s all about the eyeliner

 eyeliner collage

De laatste paar dagen vind ik het leuk om los te gaan met eyeliner. Het leek me leuk om deze looks aan jullie te laten zien. Het zijn geen super opvallende looks, ze blijven wel draagbaar. Toch is de eyeliner meer aanwezig dan normaal. Ik heb een hele nude look gemaakt en een hele frisse, lieve look.

De eyeliner bracht ik ook eens op een andere manier aan. Normaal trok ik gewoon het lijntje door vanuit mijn buitenste ooghoek. Hierdoor ontstaat echt een streepje. Toen ik het boek ‘Beauty’ van Cynthia Schultz (a.k.a. Misslipgloss) las, besloot ik haar manier van eyeliner aanbrengen maar eens te proberen. Ze tekent een soort driehoekje zoals je op onderstaande foto ziet:

       Eyeliner only FOTD eyeliner

Deze wordt vervolgens ingekleurd. Ik gebruikte hier een stifteyeliner, omdat Cynthia dat aanraadde, maar zoals ik in dit artikel al liet blijken, ben ik niet erg te spreken over de stifteyeliner van de Hema. Toch gebruikte ik deze, want ik had geen andere. Voor het inkleuren heb ik een eyeliner gebruikt van Fogan Cosmetics.

Look 1

Eyeliner only look een FOTD eyeliner

Dit is het eerste resultaat. De eyeliner is mooi zwart en ziet er ook mooi uit. Wel is je eyeliner hierdoor meteen wat dikker, en valt hij ook wat meer op. Even wennen. Toch vind ik het uiteindelijk wel leuk.

Eyeliner only nude look FOTD eyeliner

Op bovenstaande foto zie je dat wanneer je je ogen open hebt, de eyeliner al helemaal niet opvalt. De rest van de look heb ik heel erg nude gehouden. Ik heb een hele liefelijke roze blush gebruikt van Mac in de kleur ‘Rosy Outlook’. En op mijn lippen draag ik de Apocalips van Rimmel in de kleur ‘Phenomenon’.

Eyeliner only look een zijkant FOTD eyeliner

Het resultaat is clean en rustig.

Look 2

Eyeliner only look twee close up FOTD eyeliner

Deze keer heb ik de eyeliner nog iets langer en dikker gemaakt. Hij is net iets mooier zwart en dus nog net iets heftiger.

Eyeliner only look twee FOTD eyeliner

Eyeliner only look twee open

Op mijn lippen draag ik een lipglass van Mac in de kleur ‘Cultured’. En op mijn wangen draag ik Mac ‘Rosy Outlook’.

1 reactie op “FOTD: It’s all about the eyeliner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.