Sephora nagelstickers: Valentine’s Day

Sephora nail art patch

Soms krijg ik een beetje het idee dat ik de enige op deze aardbol ben die van nagelstickers houdt. Veel bloggers zijn er ontzettend negatief over. Ik niet. Ik vind ze geweldig. Ik ben geen held met nailart en nagelstickers zijn voor mij een manier om toch een creatief motiefje op mijn nagels te dragen. Vandaag test ik deze Sephora nail art patches.

Sephora was volgens mij het eerste merk wat met de nagelstickers begon. Ze waren hier echter behoorlijk prijzig. Normaal kosten de nagelstickers €7,90! Aangezien Sephora (helaas!) weggaat uit Nederland, is er ook een grote uitverkoop gestart. Je kon nagelstickers kopen voor maar €2,50. Kijk! Dat is leuk. Ik kocht de ‘Valentine’s Day’ variant, omdat ik dat motiefje het mooiste vond.

Ik heb dus al enige ervaring met nagelstickers. Ik merk dat er heel veel verschil zit in de kwaliteit van de nagelstickers. Zo vond ik die van de Hema verschrikkelijk. En vond ik deze van X&D echt heel erg leuk. Deze van X&D waren daarentegen echt een drama

Sephora nagelstickers achterkant

Dit is de achterkant van de verpakking. De tekst is helaas in het Frans. Verder staan er de ingrediënten en dergelijke op.

Sephora nagelstickers inhoud

Hierboven zie je wat er allemaal in het pakje zit. Je krijgt 16 nagelstickers en een gebruiksaanwijzing in verschillende talen. Er is echter geen Nederlandse gebruiksaanwijzing. En er zit een zilveren sticker bij, maar ik heb geen idee wat ik hiermee moet. Er wordt niets over gezegd in de handleiding. Iemand een idee?

Sephora nagelstickers motief

Je krijgt twee dezelfde reepjes die allebei acht nagelstickers bevatten. Er zijn vrij veel verschillende maten. Zo is de kans kleiner dat je met de schaar aan de gang moet.

Wil je precies weten hoe je nagelstickers kan aanbrengen? Bekijk dan dit artikel.

Sephora nagelstickers voorkant

De nagelstickers zijn ingepakt in behoorlijk wat plastic. Eerst moet je het voorste doorzichtige folie verwijderen.

Sephora nagelstickers pulken

Daarna verwijder je het achterste witte deel. Hierna kan je de nagelstickers op je nagels plakken.

Deze nagelstickers zijn erg makkelijk aan te brengen. Ze zijn erg dun, waardoor je minder kans hebt op vouwtjes. Een kind kan de was doen.

Sephora nagelstickers resultaat

Tadaa!

Sephora nagelstickers resultaat twee

Ik vind ze er super leuk uit zien! Ze passen mooi en het motiefje is super schattig. Dit krijg je niet voor elkaar met nagellak. Ik tenminste niet 😉

De stickers blijven ook erg goed zitten. Ze worden super hard. Na een kleine week, begon ik aan de uiteindes wat chips te krijgen en heb ik de nagelstickers eraf moeten halen. Ik probeerde ze eraf te krabben, maar dit was geen heel groot succes. Met nagellak remover ging het al beter, maar ideaal is anders. Maar ik heb het er wel voor over. Ik heb toch een week lang prachtige nagels gehad 🙂

Sephora nagelstickers kosten normaal €7,90 voor 16 patches. Ik kocht ze in de aanbieding voor €2,50.
Sowieso is het een aanrader om de komende dagen nog naar Sephora te gaan. Maandag is hun laatste dag, dus ze hebben geweldige aanbiedingen, zoals 3 make-up producten voor €10,-.

 

2 reacties op “Sephora nagelstickers: Valentine’s Day

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.