Make-up Studio fluid liner; sparkling purple

Make-up studio fluid liner scherpte

Paarse eyeliner… Een make-up artist bij Mac heeft me dit ooit aangeraden. het zou me mooi staan. Toen ik deze kleur in handen kreeg, was ik eerst een beetje sceptisch. Ik moest uit mijn comfort-zone stappen. Ik review vandaag deze eyeliner van Make-up Store in de kleur ‘sparkling purple’ en laat een hele draagbare look zien met paarse eyeliner.

Paarse eyeliner fles

Make-up studio fluid liner open

De fluid liner, oftewel vloeibare eyeliner, heeft een vilten puntje wat je in de eyeliner dipt. Dit is mijn favoriete manier! Het werkt voor mij gewoon het allerfijnst. Zo kan ik er zelf altijd voor zorgen dat er genoeg eyeliner op mijn ‘kwastje’ zit, en ik kan er precies mee werken.

De verpakking is verder helemaal prima, het is fijn dat de huls paars is, waardoor je hem niet per ongeluk aan ziet voor een normale eyeliner.

Make-up studio fluid liner

Dit zijn de swatches. Bij het eerste streepje heb ik het kwastje maar heel zachtjes over mijn hand geveegd. Bij het tweede streepje heb ik wat harder gedrukt. Op deze manier komt er niet heel veel kleur vanaf. Toch is het maar een waterig streepje…

Paarse eyeliner swatch

Kijk aan! Bij deze swatch heb ik een beetje ‘gekleurd’  met de eyeliner. Oftewel, ik ben wat vaker over het streepje gegaan. Je ziet een mooie metallic paarse kleur.

Tijd voor een look. Aangezien paars al meteen een beetje knalt, heb ik de rest van de look super rustig gelaten. Deze look kan je prima elke dag dragen.

Paarse eyeliner oog zonder mascara

Hier zie je mijn oog zonder mascara, maar al wel met eyeliner een oogschaduw. Ik heb een lichte basis gebruikt en ben hier overheen gegaan met een lichte oogschaduw die vrij dicht bij mijn eigen huidskleur kwam. In mijn crease heb ik een beetje bruin gedaan en het buitenste gedeelte van mijn crease heb ik aangezet met wat roze.

Paarse eyeliner

Paarse eyeliner swatch oog

De eyeliner zit qua kleur een beetje tussen de swatches in. Ik heb geprobeerd er meerdere malen overheen te gaan, maar dit zag er al snel rommelig uit. Ik deed het opnieuw en ging er twee keer overheen.

Paarse eyeliner full face ogen dicht

Paarse eyeliner full face

Het is weer wat anders dan anders, maar ik vind het zeker niet too-much. Eigenlijk vind ik het wel leuk om een beetje af te wisselen met deze eyeliner. Zwart is ook altijd zo saai…

Make-up studio fluid liner paars

Make-up store paarse eyeliner

Make-up Studio fluid liner kost €12,90 voor 2,5 ml.

Draag jij ooit een andere kleur eyeliner dan zwart?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.