FOTD: Teskuh’s Forest Greens

Teskuh full face Ik lees elke dag enorm veel blogs. Omdat ik het leuk vind, maar ook om er inspiratie vandaan te halen. De look van Teskuh.nl viel me op. Toen ik vandaag een beetje besluiteloos aan mijn make-up begon, wist ik opeens wat ik ging maken; De ooglook van Teskuh’s Forest Greens.

Het artikel van Teske kan je hier vinden.

De look vind ik geschikt voor overdag, maar het is weer eens wat anders dan aardetinten gebruiken. Voor deze look heb je een lichte champagne kleur nodig, een mosgroene en een vrij donkere turkooise kleur. En een eyeliner en mascara. De rest kan je zelf invullen.

Teskuh FOTD oog twee

De champagne kleur heb ik gebruikt op het binnenste gedeelte van mijn bewegend ooglid. Ik gebruikte ‘Half Baked’ uit het Naked 2 palette. Daarna gebruikte ik een mosgroene kleur uit een Wet ’n Wild oogschaduwpalette op het buitenste deel. Omdat deze kleur matte was heb ik eroverheen nog een shimmery groene kleur toegevoegd uit het Zoeva cool shimmer palette. Als laatste gebruikte ik uit ditzelfde palette een turkooise kleur in mijn crease. Een beetje highlighter hier en beetje eyeliner, oogpotlood en mascara daar en hoppa… je bent klaar!

Teskuh FOTD oog drie

Teskuh FOTD greens

Ik vind de look erg mooi. Ik vind hem mooi staan bij mijn groene ogen. Het haalt het blauw in mijn ogen een beetje naar voren. Maar hij staat ook erg mooi bij bruine ogen, zoals die van Teske.

Teskuh FOTD full face

Op de rest van mijn gezicht gebruikte ik Mac ‘Dainty’ als blush en Sephora ‘perfect nude’ als lipgloss.

Wat vinden jullie van deze look?

3 reacties op “FOTD: Teskuh’s Forest Greens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.