Thierry Mugler: Womanity

Womantity

Toen ik deze geur in handen kreeg dacht ik meteen: Dit is een geur voor mij. Deze lieve zachtroze vloeistof moest wel lekker zoetig, fruitig of bloemig ruiken. Niets bleek minder waar. Deze unieke geur heeft een hele bijzondere samenstelling.

 

Womanity

Zo ziet de flacon eruit. Eerlijk? Ik word hier een beetje bang van. Ik vind dat hoofd wat erop zit wel heel erg evil. En dan hangen ze er ook nog allerlei kettingen omheen. Nee, ik word hier niet blij van.

Direct na het opspuiten van deze geur, blijkt hij helemaal niet zo licht als ik had verwacht. Het is zelfs een hele zware geur. Totaal niet wat ik had verwacht. Wat bijzonder is aan deze geur is dat hij houtachtige, zoute en zoete noten combineert.

Topnoten: citrus en groene noten.
Hartnoten: vijgen en kaviaar
Basisnoten: Hout en kruiden

De topnoten zijn enigszins zoet, maar op een hele zware manier. Ik ben hier helemaal geen fan van. Het doet me ook een beetje denken aan oude mensen. Daarna wordt de geur wel iets minder zwaar en overheersend en komt de houtachtige geur naar boven.

De geur is ook verkrijgbaar in een ecologische flacon en is na te vullen. Helemaal verantwoord dus.

Het parfum is ook redelijk prijzig:

Voor 50 ml betaal je €60,-
Voor 80 ml betaal je €80,50

Ik ben persoonlijk absoluut geen fan van deze geur. Ik vind hem niet lekker ruiken. Ik vind hem veel te zwaar. Hij is wel erg uniek. Hij is het waard om even te ruiken als je bij de parfumerie bent. Maar ik denk dat dit een typische geur is waar je of meteen verliefd of wordt, of die je niet kan waarderen.

Geniet van de zon vandaag 🙂

3 reacties op “Thierry Mugler: Womanity

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.