Picture me: De eerste zonnenstralen… Juni #1

IMG_1013

‘Let the sun shine!!’ Eindelijk! Het is zo ver. Zomer in Nederland. De korte rokjes kunnen weer uit de kast. Er kunnen weer ijsjes worden gegeten (wat ik ook zeker heb gedaan!!) en iedereen kan weer lachen. Kijk mee naar de zonnige foto’s van de afgelopen tijd.

IMG_0939

Hier sta ik weer met heel mijn hebben en houden bij de bushalte bij mijn balletschool. Ik ben weer voor het eerst naar de balletschool geweest sinds in terug ben uit Suriname. Ik was volledig out of shape en daar moet verandering in komen. Tijd om te gaan sporten. De laatste tijd ben ik goed bezig. Ik ga een keer per week een uur lang zwemmen en ik ga weer twee uur per week lekker dansen. Ik vind het heerlijk. Nog even en ik ben weer bikini-proof.

IMG_0940

Na al dat sporten krijg je wel honger. Ik trakteerde mezelf op een stel lekker boterhammen Jammie ๐Ÿ™‚

IMG_0942

Kunnen jullie je het verhaal van mijn telefoon nog herinneren. Deze is op dramatische wijze gesneuveld. Hij heeft er ongeveer een half jaar over gedaan voordat hij helemaal droog was. Toen ik zag dat dit het geval was, besloot ik hem nog een kans te geven. You never no. En OMG! Hij doet het gewoon nog! Het is een wonder…

IMG_0941

Hij doet het nog als een zonnetje. Het touch screen en alles werkt nog. HTC’s zijn echt goed ๐Ÿ™‚

IMG_0944

Het weekend daarvoor had ik familieweekend en daarvoor moest ik verplicht een paar ijsjes eten, zodat we dobbelstenen konden stapelen op een ijsstokje. Denk aan minute-to-win-it ;). Heel vervelend was dat…

IMG_0949

En toen begon de dag echt te schijnen. En wat doe je dan… Een tuin opzoeken van iemand en een lekker glaasje ranja drinken in de zon ๐Ÿ™‚ Wat hebben we het toch slecht…

IMG_0950

Op mijn nagels draag ik een nagellakje van Bourjois. Deze is al heel erg oud en volgens mij niet meer te koop, maar ik vind hem erg leuk. Check ook mijn ene (te) lange nagel.

IMG_0948

Ook at ik de nieuwe McFlurry Twix. Ik vond hem wel lekker, maar niet geweldig. De Mars variant was lekkerder. De lekkerste ooit is trouwens de McFlurry Rolo. Die is zรณ lekker!

IMG_0955

Maar het beste wat je kan doen als de zon schijnt is lekker op een terras zitten. Scriptie? Afstuderen? Nah… morgen weer…

IMG_0959

Natuurlijk moet er ook geluncht worden, niet te vergeten…

IMG_0973

Hier even een kleine blik in mijn parfumstash. Ik heb ze opgeborgen in het hoofdbord van mijn bed. Deze is van Ikea en is super handig. Zo staat mijn parfum niet in de zon, maar zijn ze toch mooi uitgestald.

IMG_0967

Jam, jam! Tompoezen zijn zo lekker. En dan te bedenken dat ik die vroeger niet lustte… Ik heb echt wat gemist al die jaren.

IMG_1007

Ik heb de laatste tijd ook weer veel in de trein gezeten. Hier had ik de trein gemist… Argh, altijd balen. Ik moet dan een kwartier wachten. Hier doodde ik de tijd door lekker een filmpje te kijken.

IMG_0969

Jaja, ik heb ook nog wel wat gezonds gegeten de laatste tijd. Ik ontbijt eigenlijk elke ochtend met kwark. Lekker en gezond ๐Ÿ™‚

IMG_1011

En we zitten weer in de trein. Hier is het al half 11. Ik vind het heerlijk dat de zon dan pas ondergaat. Ik zou wel kunnen wennen aan die lange dagen.

IMG_1013

Nauwelijks 7 uur later stond ik alweer op het station. We moesten namelijk om zes uur weg om een vriendin uit Suriname op te halen van Schiphol. Het was zo leuk om haar weer te zien ๐Ÿ™‚

IMG_0943

Ik smelt altijd als ik deze winkel zie op Schiphol. Ik wil er heen! Ik ben nog altijd zo blij met mijn toilettasje. Ik leef nogal veel uit een koffer en dan is een fijn tasje niet te missen.

IMG_0979

Op zondag is het natuurlijk ook tijd om mijn kwasten weer eens te wassen. Ik moet toegeven, soms sluipt het er wel eens een weekje bij in. Of twee… of drie…

IMG_1030

Jep, je ziet het goed. Mijn haar is roze. Binnenkort een filmpje ๐Ÿ˜‰

IMG_1019

Deze week liep ik ook de Avond Vierdaagse in Culemborg. Van World Servants (de organisatie waarmee ik wel eens een project heb gedaan in Brazilie of Bolivia) doen ze hier altijd aan mee. Ze lopen dan met rolstoelen uit het verzorgingstehuis. Een meisje kon een dagje echter niet, dus ik viel voor haar in. Het was wel gezellig.

IMG_1026

Zoals ik al zei ga ik tegenwoordig elke week zwemmen. Ik vind het heerlijk, ondanks mijn chloorallergie. We gaan dan niet in dit bad zwemmen, maar we gaan gewoon baantjes zwemmen in een saai bad. Het ziet er wel altijd erg leuk uit vind ik.

IMG_1034

IMG_1031

Nog meer ijsjes eten in de zon! Yummie!

IMG_1036

Natuurlijk moet er ook gezond worden. Even bruine benen kweken voor de zomer.

IMG_1047

Aah kijk hem lekker slapen ๐Ÿ™‚

IMG_1045

Dit weekend was ik weer lekker thuis bij mijn ouders om te dansen en aan mijn scriptie te werken. Toen ik thuis kwam was ons Rex lekker naar de kapper geweest. Ook hij is helemaal into het goede weer ๐Ÿ™‚

Deze week wordt een redelijk saaie week denk ik. Ik ga heel hard werken aan mijn scriptie zodat ik lekker van de zon kan genieten.
Ik heb trouwens ook het idee dat ik wat vaker een Picture Me moet doen. Ze worden namelijk wel erg lang. Wat vinden jullie?

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

5 reacties op “Picture me: De eerste zonnenstralen… Juni #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.