Mac stash

Mac stash

Mac vind ik een erg mooi make-up merk. Voor degene die het niet kennen, het is een vrij luxe merk, maar net iets goedkoper dan bijvoorbeeld Chanel of Dior. Helaas is het niet op veel plekken te koop en dus vrij prijzig. Ik geef mezelf wel eens een Mac product cadeau, als ik dat heb verdiend. Vandaag laat ik je mijn collectie zien.

Hierboven zie je mijn hele collectie bij elkaar. In totaal heb ik vier blushes, twee lipproducten en een foundation.

Mac stash blushes zonder flitsZonder flits. Van links naar rechts: ‘Dainty’, ‘Eternal Sun’, ‘Pinch O’ Peach’, ‘Rosy Outlook’.

Mac stash blushes met flitsMet flits. Zelfde volgorde.

Laat ik beginnen met de blushes. Hierboven zie je van links naar rechts: ‘Dainty’, ‘Eternal Sun’, ‘Pinch O’ Peach’ en ‘Rosy Outlook’. Mijn allereerste blush was ‘Pinch O’ Peach’. Hier heb ik echt heel erg hard voor gespaard. Ik denk dat ik deze nu zo’n twee jaar heb. Zoals je ziet zit er ook al een flinke deuk in, van het vele gebruiken. Deze zit ook altijd in mijn toilettas voor onderweg. Deze verpakking is namelijk al redelijk bekrast en ik wil de rest niet ook bekrassen 😉 Ik kocht deze samen met een lipglass in de kleur ‘Splashing’ (limited edition’. Maar deze ben ik kwijtgeraakt 🙁

De rest heb ik eigenlijk nog niet zo heel erg lang geleden gekocht. Ik kocht ‘Eternal Sun’ aan het begin van dit schooljaar volgens mij. ‘Rosy Outlook’ kocht ik op een vliegveld in Copenhagen voor een prikkie en toen ik terug kwam uit Suriname kocht ik ‘Dainty’. Met alle kleuren ben ik super blij en ik gebruik eigenlijk niets anders meer.

Mac stash blushes swatchesVan links naar rechts: ‘Eternal Sun’, ‘Pinch O’ Peach’, ‘Rosy Outlook’, ‘Dainty’

Hierboven zie je je de swatches. ‘Eternal Sun’ is echt meer een bronzer met een peachy ondertoon. ‘Rosy Outlook’ is wat koeler dan ‘Pinch O’ Peach’ en ‘Dainty’ is heel subtiel van kleur, maar is de enige met een shimmer erin. Dit is ook de enige mineralized blush, deze is gebakken en heeft een bolle vorm.

Mac stash foundation

Dan de foundation. Dit is de kleur NC15. De lichtste kleur die ze bij Mac verkopen. Ik ben echt super wit in de winter en dit is dan ook de enige foundation die ik dan kan gebruiken. Ik vind het wel extreem hinderlijk dat deze vol zit met glitters.

 

Mac stash lippen

Mac stash lip productenLinks: lipstick in Viva Glam V. Rechts: Lipglass in Cultured.

Dan de lipproducten. Ik heb een lipstick in de kleur Viva Glam V. Een mooie natuurlijke kleur die altijd kan. Ik gebruik deze echt mega vaak. De lipglass in ‘Cultured’ vind ik ook erg prettig. Hij plakt lekker, waardoor hij lang blijft zitten.

Mac stash lip stash

Eigenlijk vind ik alle producten erg fijn, behalve misschien de foundation. Ik heb ook nog veel meer producten van dit mooie merk op mijn verlanglijstje staan. Zo wil ik nog een mooie mineralized skinfinish en ik heb nog een aantal mooie lipglasses op het oog. Nog even wachten en sparen dus.

De producten koop ik trouwens bij de Douglas in Utrecht. Maar Mac is voor veel meiden niet in de buurt te koop. Goed nieuws, want je kan Mac tegenwoordig ook online kopen bij de Bijenkorf. 

Mac stash blushes

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen! Geniet nog van je weekend!

3 reacties op “Mac stash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.