NOTD: China Glaze, turned up turqoise (neon)

turned up turkoise

Ik hoef jullie niet meer te vertellen dat China Glaze mijn favoriete merk is als het op nagellak aan komt. Ze hebben mooie kleuren met bijzondere finishes. Allemaal super goed dekkend en ze maken mijn nagels sterker. Toch komt het ook wel eens voor dat ik wat minder enthousiast ben.

Het gaat om de kleur ‘Turned up Turqoise’, die naar eigen zeggen neon zou zijn. De kleur in het potje zit er wel leuk uit. Maar wat me frustreert is dat ik de kleur niet op de foto krijg zoals hij daadwerkelijk is. Met geen enkele camera. Ze doen hem veel blauwer lijken dan hij is. Hij is groen! De bovenstaande foto van het flesje heb ik een beetje bewerkt zodat de kleur beter overkomt. Maar in het echt is hij nog iets donkerder groen.

Ik ga jullie de swatches laten zien.

turned up turkoise een laagjeÉén laagje

De lak droogt bijna matte op. Dit is vooral te zien als je maar een dun laagje hebt aangebracht. Dan is er bijna geen glans te bekennen. Wel zitten er wat glitters in de lak. Al met al erg bijzonder.

turned up turkoise twee lagen zonder flitsTwee laagjes zonder flits

turned up turkoise twee lagen met flitsTwee lagen met flits

Hm, zoals je ziet is de dekking crap. Na twee lagen zie je de witte uiteindes van mijn nagels nog super goed. Meh, daar houd ik niet van. Na twee laagjes moet een lak toch wel echt dekken.

Ook is de kleur op bovenstaande foto’s niet echt neon. Ik vind hem deze naam niet waard.

turned up turkoise drie laagjesDrie laagjes

Hier heeft de lak drie laagjes maar nog dekt hij niet volledig. Vreselijk!

Ik draag dit lakje van China Glaze eigenlijk nooit en dat komt omdat ik hem gewoon niet fijn vind. De dekking is slecht de kleur is behoorlijk vreemd en past niet bij al je kleding. Ik zou deze nooit meer kopen. In geen honderd jaar. China Glaze heeft zo veel andere fijne, mooie lakjes. Hiermee slaan ze de plank mis.

China Glaze kost ongeveer €5,95 voor 14 ml.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.