My new ride!

Volkswagen polo nieuw

Wohoo!! Na 3 jaar in een oud wrak te hebben gereden uit 1983, heb ik eindelijk een nieuwe auto! Ik ben er zo blij mee, dat ik er gewoon een hele blogpost aan wijdt. Ik laat je de ins en outs zien. Let’s go… vroem, vroem!

Dit was mijn oude auto. Een BMW uit 1983. Ik kon dan wel zeggen dat ik in een BMW reed, maar ik werd er alles behalve gelukkig van. Dit kreng had maar 4 versnellingen, waardoor 120 rijden op de snelweg onmogelijk was. Laat staan 130! Het laatste stukje techniek wat erin zat was een gordel. Radio had ik niet, waardoor ik zelf altijd maar moest zingen. En als klap op de vuurpijl heb ik er wel eens mee langs de snelweg gestaan omdat hij het had begeven. Dit is een auto voor oude mannetjes die van old-timers houden. Goed om naar te kijken, niet om in te rijden.

Mijn nieuwste schatje is een baby blauwe Polo! Hoe cute is dat! Ik kreeg hem voor mijn 21e verjaardag, maar het was een schadeauto. Mijn vader moest hem dus eerst nog even repareren.
Hij is net niet roze, maar dat is misschien ook wel een beetje teveel van het goede. Baby blauw vind ik daarom een mooie oplossing. Hartstikke leuk!

Volkswagen polo voorkant

De grill ligt er nog wel uit op bovenstaande foto, maar dat komt omdat de airco nog even gemaakt moet worden. Maar hij rijdt in ieder geval al erg goed.

Volkswagen polo lifewithme

Wow hij heeft zelfs een airbag!! Die was nog niet uitgevonden in 1983.

Volkswagen polo ramen

En elektrische ramen. Aha, aha!

Volkwagen radio

En hij heeft een radio!! Whoo hoo!. Nu hoef ik zelf niet meer te bleren, maar kan de radio dat voor me doen. Natuurlijk ben ik niet de beroerdste om een deuntje mee te zingen 😉

Volkswagen polo driving

Drivin’!

Volkswagen polo baby blue

Yeay! Maak je geen zorgen hoor, ik sta hier stil op een parkeerplaats 😉 ik ga geen foto van mezelf maken terwijl ik rijd 😉

Ik ben er echt heel erg blij mee. De lifewithme-mobiel is in tha house!

2 reacties op “My new ride!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.