Beloon jezelf!

Teenager Posts

Soms hebben we het gewoon verdiend… Tijd om jezelf eens goed in de watten te leggen! Neem wat tijd voor jezelf of geef jezelf eens een mooi cadeautje.

Heb je eindelijk bereikt wat je wilde bereiken? Eindelijk een baan gevonden? Je diploma gehaald? Een stage gevonden? Tijd om het te vieren.

Je kan wat leuks gaan doen bijvoorbeeld. Naar de dierentuin of naar dat pretpark waar je altijd al naartoe wilde. Dit is je kans. Of je laat je lekker verwennen bij de schoonheidssalon. Nog beter!

Het hoeft heus niet veel geld te kosten. Je kan ook gewoon lekker een avondje thuis blijven, een bad nemen (als je dat hebt. Dat geluk heb ik niet helaas) of jezelf eens een lekkere gezichtsbehandeling geven. Of wat dacht je van een lekkere manicure of pedicure. Of een lekkere reep chocolade, of een grote beker Ben&Jerry’s ijs! Er is zoveel leuks te bedenken.

Zelf vind ik dit soort avonden erg prettig. Een beetje Me-time. Soms heb ik dat gewoon nodig. Ook geef ik mezelf wel eens een cadeautje. Soms omdat ik het heb verdiend, maar ik spaar er ook wel eens voor. Zo voorkom ik impulsaankopen en weet ik zeker dat ik het ook echt wil hebben.
Zo hoop ik over een paar weken af te studeren. Ik haal dan als het goed is mijn bachelordiploma. Ik heb nu al bedacht dat ik dan een cadeautje verdien. Ik wil namelijk al een tijdje de Sensationails, waarmee je thuis een mooi laagje gel over je nagels kan zetten. Ik vind dit super leuk en als ik mijn scriptie heb ingeleverd, weet ik wat ik mag kopen (Mits mijn Project 10 Pan het toelaat :S). Ik vind het niet nodig om dit soort producten meteen te kopen, wanneer ik dat in mijn hoofd heb. Als ik er even mee wacht, weet ik zeker dat ik het echt wil hebben en kan ik er echt van gaan genieten. Me-time kan beginnen!

Hoe beloon jij jezelf meestal?

1 reactie op “Beloon jezelf!

  1. Ik geef mezelf geregeld een leuk cadeautje 🙂 dan ga ik shoppen en koop ik mij iets moois van kleren, make-up, verzorgingsproducten… Kan heel wat zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.