Geslaagd?

En? En? Zijn jullie geslaagd? Ik kan me voorstellen hoe spannend deze dag is voor jullie! Ik ben benieuwd of jullie geslaagd zijn.

Zo ja, van harte gefeliciteerd! Nu moet je echt gaan nadenken wat je nu eigenlijk wil. Wil je je studeren? Op kamers? Of werken? Er moet veel geregeld worden de komende tijd, maar dat is natuurlijk alleen maar leuk. Wat ga jij doen nu je geslaagd bent?

Zo nee, niet getreurd. Je komt er wel. Ik heb zelf alles in één keer gehaald en dat is ook niet ideaal. Met mijn 18 jaar zat ik op de universiteit en op mijn 22 ben ik alweer afgestudeerd. Ik ben altijd overal de jongste en zat op mijn 18e in de klas met allemaal 20-jarigen, 28 jarigen en zelfs 40ers. Een jaartje erbij is dus echt geen ramp. Jij hebt wel twee keer een gigantische zomervakantie! Misschien wil je het nu niet horen, maar het komt echt wel goed.

Ga de komende tijd lekker genieten van alle examenfeestjes, gala’s en rust vooral lekker uit in het zonnetje 🙂

 

2 reacties op “Geslaagd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.