China Glaze BFF vs. Get outta my space

BFF vs Get outta my space

Vandaag vergelijk ik weer twee producten voor jullie. Deze keer gaat het om twee holografische lakken van China Glaze. ‘BFF’ komt uit de OMG collectie en ‘Get outta my space’ komt uit de Hologlam collectie van dit jaar. In het flesje lijken ze vrij veel op elkaar. Welke moet je kiezen?

‘BFF’ is al jaren mijn favoriet. Dit is ook te zien aan de verpakking. In eerste instantie lijkt ‘Get outta my space’ iets minder roze. Laten we kijken naar de swatches.

China Glaze BFF GOMY

Deze swatches zijn gemaakt met flitser. Je ziet dat ‘BFF’ wat feller is van kleur. Hij is echt wat meer roze. ‘Get outta my space’ is wat fletser van kleur. Hij is minder uitgesproken. De finish is ook wat meer metallic. Je moet hiervan houden. Ik heb er niet zo veel mee. Veel metallic lakken lakken erg streperig. Deze heeft dat ook een beetje. Hij is lastiger egaal aan te brengen dan ‘BFF’.

BFF vs Get outta my space China glaze

Hier zie je de kleuren zonder flits. Wat opvalt is dat ‘BFF’ wat meer holografisch is. Hier zie je het regenboogje tevoorschijn komen, waar deze bij ‘Get outta my space’ verborgen zit achter wat wolkjes.

Al met al vind ik dat ‘BFF’ met stip heeft gewonnen. Hij brengt makkelijker aan en het holografische effect is duidelijker te zien. Hij blijft dan ook zeker favoriet.

China Glaze is te koop voor ongeveer €7,95 voor 14 ml.

2 reacties op “China Glaze BFF vs. Get outta my space

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.