Project 10 Pan

Project 10 pan

Beautyaddicts als ik komen soms om in de producten. Nu heb ik het idee dat het bij mij nog niet zo erg is, maar ik heb wel een paar kliekjes staan, waar ik eigenlijk wel vanaf wil. Het is zonde ze weg te gooien, of ik zou ze eigenlijk vaker moeten gebruiken. Daarom is Project 10 Pan in het leven geroepen. Hierbij kies je 10 producten uit. Die maak je op. Tot die tijd mag je geen nieuwe beautyproducten kopen!

Ik heb gekozen voor 10 producten om verschillende redenen. Ik ga ze aan jullie laten zien.

Project 10 pan baby shampoo

Deze twee producten heb ik gekozen om dezelfde reden. Je ziet hier de Baby shampoo van Kruidvat en mijn guarana douchegel van Brazilian Fruit. Ik koos deze omdat ik ze eigenlijk meer moet gebruiken. De baby shampoo heb ik al heel erg lang. Ik was hier mijn kwasten mee. Dat hij nog steeds niet op is, is een slecht teken. Ja, ik was mijn kwasten te weinig. Hopelijk is dit een stok achter de deur om eindelijk eens vaker mijn kwasten te wassen.

De douchgel van Brazilian Fruit vind ik super fijn! Hij ruikt echt heerlijk en doet me denken aan mijn tijden in Brazilië. Deze neem ik altijd mee als ik ben gaan zwemmen. Ik probeer dit namelijk elke week te doen, maar heel soms schiet het erbij in. Dat hoort eigenlijk niet en daarom doet deze ook mee.

Project 10 pan producten

Hier zie je de Body Shop green apple douchegel en een Etos Hand&Nail lotion. Twee producten voor mijn handen. Een douchegel voor je handen? Yep, douchegel werkt namelijk praktisch hetzelfde als handzeep. Het is alleen net wat milder. Ik wil deze opmaken omdat ik de verpakking niet praktisch vind. Ik heb liever een handzeep uit een pompje en laat ik die nou net als ‘back-up’ in de kast hebben staan. Daarom wil ik deze graag opmaken. Daarbij is handen wassen gewoon een erg gezonde gewoonte.

De handcrème van Etos is ook erg fijn. De substantie is vrij waterig en hij trekt snel in. Handcrème gebruiken is goed voor je handen en nagels en dat vind ik belangrijk. De komende tijd ga ik dus flink smeren. Deze tube zit trouwens nog bijna vol, dus ik ga hier een flinke kluif aan krijgen.

Project 10 Pan gezicht

Dan heb ik twee producten voor mijn gezicht. Als eerste zie je de ‘No old bags allowed’ oogcrème van Anatomical. Deze voelt prettig aan maar ik heb niet het idee dat hij heel veel doet voor mijn wallen. Weg ermee dus.

De Madara SOS Moisture cream heb ik gewonnen bij een winactie op een blog. En ik vind hem vreselijk! Hij ruikt naar brandnetels, wat ik zo vies vind. Ugh, ik hoop dan ook dat deze snel op gaat.

Project 10 pad body shop

Nog twee producten van de Body Shop. Als eerste zie je mijn geliefde Body Shop lipbutter in Wild Cherry. Ik snap alleen niet waarom, maar de laatste tijd pak ik hem niet meer zo vaak. Ik denk doordat ik meer lipstick en lipgloss draag. Dan smeer ik niet meer zo veel lipbalsem. Ik wil heel graag van dit laatste restje af.

Project 10 Pan body shop lipbutter

Dit zit er nog in. Smeren maar!

Het andere product is de Body Shop loose face powder. Hij werkt prima maar ook hierbij is de verpakking niet praktisch. Ik ben iemand die uit mijn koffer leeft. In een week slaap ik minimaal op drie verschillende adressen. Dit product kan je onmogelijk meenemen, want dan zit heel het deksel vol met poeder. Dit is letterlijk een no go.

Project 10 pan herome parfum

Links zie je mijn Herome nagelverharder. Super fijn! Dit is al mijn tweede flesje. Ik merk echt dat hij mijn nagels harder en steviger maakt. Ik zou hem eigenlijk vaker moeten gebruiken en daarom heb ik hem aan mijn Project 10 Pan toegevoegd.

Als laatste heb ik een parfum wat ik al heel lang heb. Dit product is gewoon niet fijn en ligt me gruwelijk in de weg. Het is een geurtje van Vogue. De geur vervliegt snel en ik vind hem ook niet bijzonder lekker. Ik ga het nog zwaar krijgen met dit product.

Project 10 pan parfum

Dit zijn al mijn producten. Tot de tijd dat ze op zijn, mag ik niets kopen. Ik ben zo benieuwd of me dit gaat lukken! Ik heb ook geen idee hoe lang het gaat duren totdat alles op is. Ik hoop voor de vakantie nog 😉 Ik houd jullie op de hoogte van de vooruitgang.

Als je zin hebt, mag je natuurlijk altijd met me meedoen. Als je meedoet, laat dan even een comment achter!

3 reacties op “Project 10 Pan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.