Rimmel Scandaleyes Lycra Flex mascara

Rimmel Scandaleyes scheef

De Rimmel Scandaleyes mascara’s liggen al een tijdje in de winkel. Waar het niet dat er nog niet zo lang een op de bekende Scandaleyes mascara is gemaakt, namelijk de Scandaleyes Lycra Flex. Deze mascara hoort je wimpers niet hard en breekbaar te maken, zoals vele andere mascara’s dat wel doen. Maximaal volume en lengte in een handomdraai. Really?

Rimmel Scandaleyes huls

De verpakking vind ik mooi. Lekker knallend en opvallend. Daarbij vind ik het kroontje in de dop een leuk detail.

Rimmel Scandaleyes flex review

Bij het opendraaien van de huls komt een huge borstel je tegemoet. Hij is groot! Ik hoop niet dat dit zo’n vreselijke mascara is die ook je oogleden voorziet van prachtige zwarte strepen. Daar komen we maar op één manier achter…

Rimmel Scandaleyes zonder mascara

Hier zie je mijn oog zonder mascara erop. Naar mijn idee heb ik hele gemiddelde wimpers. Niet super lang, ook niet heel kort. Wat wel opvalt is dat mijn uiteinden erg licht van kleur zijn. Die kunnen wel wat mascara gebruiken.

Rimmel Scandaleyes swatch

Rimmel Scandaleyes mascara swatch

Wow, deze mascara geeft super veel lengte! Opeens raken mijn wimpers mijn wenkbrauwen (mits ik een beetje omhoog kijk ;)). Volume geeft hij ook wel, maar niet te veel. Hier en daar zie je wel een klontje maar die neem ik wel voor lief. I’m in love!

Rimmel Scandaleyes borstel

De borstel werkt uiteindelijk ook wel prima. Hier en daar heb ik wel mijn oogleden geraakt, maar dat is ook een kwestie van wennen. Wat ik wel jammer vind is dat ik met deze borstel erg lastig in de kleine hoekjes kom. Het is moeilijker om de kleinste wimpertjes mee te nemen. Tja, we moeten toch iets te zeuren hebben.

En worden je wimpers nu ook minder hard?

Yes it is! Mijn wimpers zijn minder hard dan bij andere mascara’s. Ik vind dit prettig en heb het idee dat dit beter is voor mijn wimpers. Of er ook echt minder wimpers breken, vind ik moeilijk te beoordelen. Doordat de mascara niet echt kei hard wordt, is hij wel minder waterproof dan andere mascara’s. Kijk hier dus een beetje mee uit. Hij is wel lekker makkelijk te verwijderen.

Ik ben groot fan van deze mascara. Hij werkt als een zonnetje 🙂

Rimmel Scandaleyes Lycra Flex mascara kost €11,99 voor 12 ml.

1 reactie op “Rimmel Scandaleyes Lycra Flex mascara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.