Picture me: Een sprookjesachtige week… Juni #2

20130617-111337.jpg

Deze week was erg leuk. Het fijne aan mijn afstudeerscriptie is dat ik mijn eigen tijd in kan delen. Ik heb dus veel tijd voor gezellige dingen en werk ’s avonds en in het weekend hard door aan mijn scriptie. Hopelijk ben ik er bijna mee klaar. Deze keer dus nog wat leuke foto’s van mijn afgelopen week, gemaakt met de camera van mijn telefoon.

IMG_1076

Als eerste wil ik beginnen met de Sephora nagelstickers. Op bovenstaande foto zitten ze maar liefst 10 dagen op mijn nagels. Wow! Je ziet eigenlijk alleen en chip in mijn wijsvinger. Direct nadat ik deze foto maakte heb ik de stickers eraf gehaald. Dit was een hels karwei. Ik heb letterlijk 50 minuten zitten pulken. Precies de tijd die de trein erover deed van Eindhoven naar Utrecht. Ze zaten op zich nog prima, maar ik was toe aan en ander motiefje.

IMG_1107

In mijn home-town kocht ik dit super schattige jurkje. Deze komt later ook nog eens terug in een shoplog. Mijn haar zat trouwens zo piekerig omdat ik net had gesport en ik een uurtje had om gezellig te winkelen met mijn mama.

IMG_1085

IMG_1082

Deze week ging ik ook naar de Efteling. Dit is echt een jeugdsentiment van mij. Ik vind het het leukste pretpark ooit! De droomvlucht is misschien wel mijn favoriete attractie. Vroeger was dit anders, toen was het met stip Carnaval Festival (Tja, Brabander hรจ). Haha, nee het kwam door het muziekje. Ik vond het geweldig.

IMG_1087

Achterin zie je de ingang van de Efteling. Het was een erg rustige dag, maar het weer was ook niet zo best. Daarom gingen we wat eerder naar huis. We hebben wel een super leuke dag gehad!

IMG_1080

Avondeten. Een flinke dosis tomaat. Heerlijk. Ik merk alleen de laatste tijd dat ik vezels mis in mijn lichaam. Ik eet eigenlijk nooit aardappelen, rijst of pasta, omdat ik daar onnodig veel koolhydraten in vind zitten en ik er gewoon niet zo gek op ben. Ik probeer het nu toch vaker te eten.

IMG_1123

Al shoppend in Ede kwam ik dit tegen. Blond Amsterdam body mist en body cream. Voor een spotprijsje. Ren naar de Wibra als je deze wilt hebben.

IMG_1108

My new haircut. Nah, nieuw? Ik draag dit kapsel al zo’n zes jaar denk ik. Maar goed, ik ben dus weer naar de kapper geweest. Ik ga tegenwoordig vaker. Ik houd me aan mijn goede voornemens ๐Ÿ˜‰

IMG_1091

Ik ben gek op schrijven. Vooral om dingen op te schrijven die ik meemaak. Dit vind ik heerlijk om later terug te lezen en op deze manier kan ik dingen van me af schrijven. Zo heb ik ook een dagboek bijgehouden in Paramaribo. Ik heb twee maanden lang consequent elke dag geschreven. Deze week heb ik foto’s af laten drukken en alle kaartjes, tickets etc. ingeplakt. Mijn reisjournaal is af.

IMG_1100

Na alle berichten van mensen die geslaagd waren, viel mijn oog nog eens op dit bloemetje. Dit is de corsage die we kregen bij mijn diploma-uitreiking van de middelbare school. Alweer zo’n drie jaar geleden. De corsage heb ik doen gedroogd en bewaard. Ik houd ervan om dit soort dingen te bewaren.

IMG_1119

Right. Wat doe je als je in de auto zit te wachten en je je verveelt. Juist, take some awesome selfies! Een duck-face mag dan natuurlijk niet ontbreken.

IMG_1124

Haha door het warme weer is mijn cocosvet helemaal zacht en vloeibaar geworden. Even in de koelkast dus.

Dit waren al mijn foto’s alweer van deze week. Ik heb een leuke week gehad, maar ik heb ook erg veel aan mijn scriptie gewerkt. Hier maak ik alleen niet zo vaak foto’s van omdat deze wel erg saai zijn. Deze week heb ik niet zo heel veel op het programma. Vooral weer veel aan mijn scriptie werken… Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien.

3 reacties op “Picture me: Een sprookjesachtige week… Juni #2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.