Wibra collageen oog pads

Wibra collageen oog pads

Wallen. Ik weet er alles van. Ik ben gelukkig niet de enige die is uitgerust met een paar mooie donkere kringen onder mijn ogen. Ze staan natuurlijk prachtig, maar soms heb ik ook wel behoefte aan wat anders. Daarom test ik deze collageen oog pads van de Wibra voor jullie. Maak je klaar voor een aantal echt charmante foto’s.

Wibra collageen oog pads ingredienten

Hierboven zie je de ingredienten van de jelly pads. Er zitten een aantal huidverzorgers in en onder aan de lijst staat aloe vera extract. Dat beloofd verfrissing.

Wibra jelly pads glitter

De jelly pads zitten in een doorzichtige verpakking die niet open te krijgen is. Er was bij mij ook wat vloeistof uit gelopen, waardoor het een beetje een bende werd. Ik heb de pads er uiteindelijk uit moeten knippen.

Er zit trouwens maar liefst 12 paar pads in de verpakking! Dat zijn er heel erg veel.

Wibra jelly pads structuur

De pads zien er apart uit. Ze lijken vol te zitten met glitters. Verder voelen ze erg koel en verfrissend aan. Pas wel een klein beetje op, want de pads scheuren snel.

Wibra collageen oog pads gebruiksaanwijzing

Dit is de gebruiksaanwijzing. Niet ingewikkeld. Gewoon opplakken en na 15 tot 20 minuten weer verwijderen. Dat kunnen we wel.

 

Wibra jelly pads swatch

Wat zie ik er prachtig uit met de pads op mijn gezicht. Ze zitten erg comfortabel en werken erg verkoelend. Ze blijven alleen niet zo goed op mijn gezicht zitten. Geen gekke bekken trekken dus, want anders zitten de pads in no-time op je kin. Het beste kan je gaan liggen. Ik ging wat computeren en mijn kamer opruimen, maar daardoor zakten ze wel wat omlaag. Dan duwde ik ze weer op hun plek.

Wibra jelly pads na 20 minuten

Hier heb ik ze 20 minuten laten zitten en ga ik ze eraf halen.

Wibra jelly pads voorVoor, met flits

Wibra jelly pads naNa, met flits

Wibra jelly pads voor tweeVoor, zonder flits

Wibra jelly pads na tweeNa, zonder flits

Vooral bij de foto’s met flits zie je wel iets van resultaat. Maar het is niet verbluffend. Niet alsof ik opeens concealer onder mijn ogen heb gesmeerd. Wat me ook opvalt is dat de pads een paar glitters achterlaten op mijn gezicht. Hier ben ik eigenlijk niet zo van gediend.

De pads voelen wel erg lekker aan en verfrissen mijn gezicht. Alleen daarom vind ik ze al erg prettig. Ik ga deze dan ook zeker vaker gebruiken, na zware avonden of lange dagen.

De collageen oog pads zijn te koop bij de Wibra voor €2,49 voor 12 paar (24 pads).

5 reacties op “Wibra collageen oog pads

  1. Vraag me af… kan je dit niet ook op andere plekken op je gezicht gebruiken? Op andere plekken waar er rimpelvorming optreedt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.