Trind Nail Balsam

Trind nail balsam dichtbij

Ik heb het liefst super harde, gezonde en verzorgde nagels. Je handen zijn toch een soort visitekaartje. Toen dit product van Trind in mijn beautybox zat, werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. Dit is een nagelbalsem die het vochtgehalte van je nagels zou doen herstellen. Geen broze en droge nagels meer.

Trind nail balsam verpakking

De verpakking ziet er mooi uit. Niets op aan te merken. Daarin zit een duidelijke gebruiksaanwijzing en natuurlijk het product zelf.

Trind nail balsam flesje

Het flesje ziet er ook mooi uit. Dit is mijn eerste product van Trind. De flesjes vind ik erg mooi. Helemaal clean.

Trind nail balsem ingredienten

Hierboven zie je de ingredienten. Ik zie vette soorten alcohol. Deze zijn dus niet slecht of uitdrogend. Ik zie ook wel een aantal parabenen, mocht je die vermijden… Ik heb er persoonlijk niet zo veel moeite mee.

Trind nail balsam open

Het kwastje is wel erg dunnetjes. Ik vind het niet super prettig lakken, maar gelukkig hoef je dit ook niet zo precies aan te brengen. Het is niet erg als je je nagelriemen raakt. Het is namelijk geen nagellak. Maar echt een balsem.

Trind nail balsam swatch

Hier zie je een swatch van de balsem. De substantie is vrij dun en trekt snel in.

Trind nail balsam gebruiksaanwijzing

Hier zie je de gebruiksaanwijzing. Het is niet moeilijk. Gewoon over je nagels smeren, twee minuten laten intrekken en de rest in masseren. Tot mijn verbazing is er na twee minuten bijna niets meer over om in te masseren op mijn nagelriemen. Zo snel trekt hij in. Hij trekt ook echt in je nagels. Dat had ik niet verwacht. Het voelt ook echt niet vet aan. Geloof me. Ik heb hier zelf altijd mijn twijfels over. Ik dacht namelijk dat dit een soort nagelriemolie was. Niets blijkt minder waar. Dit spul is totaal niet vet en daarom geschikt om te gebruiken voordat je je nagels gaat lakken. Ik vind hem echt super fijn in gebruik.

De geur is ook prettig. Het is geen standaard nagellak geur. Totaal niet eigenlijk, want dit is niet eens nagellak. Hij ruikt wel lekker fris, maar niet overdreven.

Ik ben echt fan van dit product. Ik gebruik namelijk erg graag nagelverharders, zoals deze van Herome. Ik merk echter wel dat deze mijn nagels enigszins uit kan drogen door de grote hoeveelheden formaldehyde. Deze neutraliseert dat effect weer een beetje. Hij is in ieder geval super fijn in gebruik. Een goede aanvulling op mijn dagelijkse routine.

Trind Nail Balsam kost €14,95 voor 9 ml.

3 reacties op “Trind Nail Balsam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.