Rimmel Show Off mascara

Rimmel show off mascara

Vorige week reviewde ik het grote zusje van deze mascara. Toen ik de Rimmel Show off mascara tegenkwam, werd ik toch wel erg nieuwsgierig. De versie van vorige week vond ik namelijk super fijn! Zou deze net zo fijn zijn? Of misschien zelfs beter!

Rimmel show off kroontje

De verpakking is leuk. Ik vind dat kroontje in de dop zo’n leuk detail!

Rimmel show off mascara borstel

Het borsteltje heeft een bijzondere vorm. Hij is ook van plastic in tegenstelling tot de haren van de ‘lycra flex’ versie. Het normale gedeelte van het borsteltje zou moeten zorgen voor volume. Het borsteltje zorgt voor de lift. Maar het is toch eigenlijk gewoon hetzelfde materiaal en dezelfde mascara? Ik snap daarom niet zo goed waarom dat topje opeens anders zou werken. Maar goed…

Het borsteltje is verder vrij hard, wat mijn oogleden niet super prettig vinden.

Rimmel Scandaleyes zonder mascara

Rimmel show off swatch

Hier zie je de mascara op mijn wimpers. De mascara geeft weer erg veel lengte net als het jongere zusje. Toch heb ik het idee dat hij mijn wimpers iets minder lang maakt. Ook qua volume doet hij het niet beter. Hij scoort wel beter als het gaat om separatie en klontjes. Vooral richting mijn ooghoek heeft de mascara het erg goed gedaan denk ik.

Rimmel showoff full face

Wat me ook opvalt is dat deze mascara ook al niet erg hard wordt. Alleen maar prettig, want zo krijg je niet van die lelijke zwarte puntjes op je wangen.

Ook deze mascara doet goed zijn werk. Toch vind ik de ‘lycra’ flex net iets fijner. Het borsteltje van het jongere zusje voelt gewoon wat prettiger aan en deze geeft net wat meer volume. Deze mascara is echter ook een aanrader.

Rimmel show off mascara open

Ik heb deze mascara gekocht in Ede bij Plusminus voor €5,99. Normaal kost hij echter €11,99 voor 12ml.

4 reacties op “Rimmel Show Off mascara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.