FOTD: Glowy zomer look 2013

Glowy zomer look full face twee

Wat doe je hier? Waarom zit je achter je computer? Haha! Ik hoop dat je dit leest terwijl je lekker in de tuin of het park zit met je laptopje erbij en met een ijskoud glas water. Of wat dacht je van een waterijsje! Genoeg gekletst… De zon begint weer te schijnen en niet zo’n beetje ook. Ik had dus zin in een mooie zomerse look, met lekker veel bronzer en een warme highlighter.

Deze keer heb ik geprobeerd om een warme look te maken. Ik moet wel zeggen dat ik vaker grijp naar koele kleuren. Ik heb het idee dat dit me iets beter staat. Zeker weten doe ik het niet. Enfin, laten we beginnen met de look.

Glowy zomer look

Zo ziet mijn oogschaduw eruit. Ik heb kleuren gebruikt uit het Naked 2 palette.

Nudevsnakedrij

Als highlighter onder mijn wenkbrauw gebruik ik de kleur ‘Bootycall’. Op mijn bewegend ooglid gebruikte ik de kleur ‘Chopper’. In het binnenste gedeelte mengde ik vervolgens een beetje ‘Verve’ door ‘Chopper’ heen. In mijn arcadeboog gebruikte ik de kleur ‘Busted’. Warmer dan dit ging het niet worden 😉

Glowy zomer look wangen

Op mijn wangen gebruikte ik een bronzer (officieel is het een blush) van Mac in ‘Eternal Sun’. Deze blendde ik ook een beetje richting mijn voorhoofd en ik bracht een mini-beetje aan naast mijn neus, zodat mijn neus iets smaller lijkt. Ik gebruikte een glanzende bronzer van Wet ’n Wild als highlighter op mijn jukbeen.

Glowy zomer look full face

Op mijn lippen droeg ik alleen een transparante lipbalsem van Burt’s Bees. Ik heb namelijk laatst een koortslip gehad waardoor mijn lippen super droog zijn geworden. Ze verdienen de komende tijd dus een beetje extra verzorging.

Glowy zomer look producten gebruikt

Hier zie je nogmaals alle producten die ik heb gebruikt. Op mijn gezicht gebruikte ik nog een foundation van Maybelline die ik heb afgepoederd met de Body Shop poeder. Ik gebruikte ook een minibeetje concealer van Bourjois. Op mijn ogen gebruikte ik ook nog een oogschaduwbasis van Urban Decay en een mascara van Rimmel. Ik tekende mijn wenkbrauwen een beetje bij met een Hema wenkbrauwpotlood.

Hopelijk vonden jullie het leuk om dit artikel te lezen. Geniet van het mooie weer 🙂

2 reacties op “FOTD: Glowy zomer look 2013

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.