The Body Shop Peach Vinegard body scrub

Body Shop vinegard peach scrub

Ik kan met overtuiging zeggen dat de perziklijn van de Body Shop altijd favoriet zijn bij mij. Ik vind de geuren zo lekker! Normaal houd ik ook van perzikgeur, maar die van de Body Shop is echt de crème de la crème. Een hele tijd geleden kon je deze scrub zien in een shoplog en vandaag review ik hem voor jullie.

Body Shop vineyard peach scrub

De verpakking is vrij simpel. Een simpele deksel die je erop kan schroeven. Je krijgt een grote pot waar je lang mee kan doen. Een nadeel vind ik wel dat zo’n pot lastig te gebruiken is in de douche. Zelf doe ik altijd een beetje scrub in het deksel en deze neem ik mee onder de douche. Maar ik pak vaak te veel. Als je namelijk vocht bij je producten komt, gaan ze sneller rotten. Dat wil je niet!

Body Shop vinegard peach scrub open

Als je de pot open draait zie je een soort crème-achtige substantie me allemaal pitjes en puntjes erin.

Body Shop vinegard peach ingredienten

Dit zijn de ingrediënten van de body scrub. Dat ziet er goed uit. Er zitten allerlei verzorgende bestanddelen in. Dat is altijd prettig natuurlijk. Er zit wel een beetje parfum in de scrub.

Body Shop vinegard peach swatch

Body Shop vinegard peach scrub swatch

Op mijn hand ziet de scrub er zo uit. De deeltjes die erin zitten zijn vrij grof, maar dat vind ik juist wel fijn. Gebruik deze scrub wel echt alleen op je lichaam, want voor je gezicht is hij echt te grof.

Als ik de scrub gebruik heb ik echt het gevoel dat het wat doet voor mijn huid. Hij verwijdert mijn dode huidcellen goed, maar ik merk ook dat de scrub mijn huid verzorgt. Dit vind ik erg prettig, maar pas wel op hiermee als je hierna zelfbruiner gaat gebruiken. Door de olie kan het niet overal even goed pakken.

De geur van deze scrub is ook erg prettig. De geur is lekker zoet. Ik vind hem geweldig!

The Body Shop Vinegard Peach body scrub kost €15,- voor 200 ml.

3 reacties op “The Body Shop Peach Vinegard body scrub

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.