Project 10 Pan: Na een maand

Project 10 pan

We zijn weer twee weken verder en dat betekent dat ik jullie weer ga laten zien hoe ver ik ben met mijn Project 10 Pan. Als je niet weet wat het is, kan je dit artikel lezen. Kijk mee naar hoe de 10 producten die ik ruim een maand koos, er nu bij staan. Hierboven zie je de producten zoals ze er aan het begin uitzagen.

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws. Ik begin met het goede.
Yeay! De eerste producten zijn op! Na een maand pas. Het gaat zo langzaam. Ik had echt gedacht dat het sneller zou gaan. De volgende twee producten heb ik op gemaakt.

Project 10 Pan body shop douchegel

Als eerste de Body Shop douchegel in ‘Green apple’. Ik gebruikte deze als handzeep. Prima spul was het. Toch heb ik de heerlijke cranberry handzeep van de Body Shop als voorraad staan en daar ga ik nu lekker van genieten. Deze heeft een mooie pompflacon, wat toch wel praktischer is als je je handen wilt wassen.

Cranberry Joy handwasch2

Project 10 pan body shop douche gel op

Helemaal opperdepop!

Project 10 pan vogue geurtje op

Als tweede is het geurtje van Vogue op. Hier ben ik erg blij mee. Ik was niet enorm te spreken over de geur. Ik had er gewoon niets mee. Het laatste restje heb ik zo lang laten liggen. Toch ga ik het flesje bewaren. Ik weet niet precies waarom, maar ik vind hem toch wel schattig. Wie weet komt hij nog ooit van pas.

Project 10 Pan vogue geur leeg

Dan het iets mindere nieuws. Ik heb serious issues met sommige producten. Ik zal alle producten hieronder even laten zien. Ik heb alle lucht uit de verpakkingen geknepen zodat je een beetje een beeld krijgt van hoe vol de producten zitten.

Project 10 pan gezichtsproducten

Met deze producten gaat het nog aardig. De oogcreme (rechts) gebruik ik vooral nog bijna elke dag. De dagcreme (links) gebruik ik echter wat minder vaak. Ik heb het idee dat ik er puistjes van krijg…

Project 10 pan douchegel maand

Met dit product heb ik echt serieus problemen. Dit is namelijk mijn ‘zwemdoucegel’. Ik nam deze altijd mee als ik ging zwemmen. Omdat ik een stok wilde hebben om elke week te gaan zwemmen, nam ik deze mee in mijn project 10 pan. Maar… Zoals sommigen van jullie misschien wel weten ben ik allergisch voor chloor. Ik ben echter een beetje eigenwijs en ga toch lekker zwemmen. Met als gevolg dat mijn huid nu zo kurkdroog en beschadigd is dat ik eczeem krijg. Misschien is het psoriasis, zoals mijn moeder heeft, maar dat is nog niet zeker. Dat wordt niet meer zwemmen voor mij dus… Ik moet dit product dus op een andere manier op zien te maken.

Project 10 pan lipbutter na een maand

Zo ziet mijn Body Shop lipbutter er ondertussen uit. Er zit niet super veel meer in, maar ook hier heb ik wat problemen mee. Ik heb namelijk last van een koortslip. Dat betekent dat ik producten die ik altijd gebruik niet kan gebruiken, omdat ik mezelf later niet opnieuw wil besmetten. Daarbij moet ik de koortslip eerst uitdrogen voordat ik weer kan beginnen met smeren.

Project 10 pan maand herome

Wat de nagelverharder van Herôme betreft heb ik een luxeprobleem. Als afstudeercadeau heb ik mezelf namelijk Sensationails gegeven (later meer hierover). Voor mijn afstudeercadeau maakte ik een uitzondering als het om beautyshoppen gaat. Maar ja, nu is een nagelverharder praktisch overbodig…
Daarbij zit er nog maar een klein laagje in wat je eruit moet schrapen. Dit lakt gewoon niet prettig. Het laatste restje is ook super stroperig.

Project 10 pan maand poeder

De foto is misschien een beetje donker, maar op deze foto was wel het duidelijkste te zien hoe vol het product nog zat. Er zit nog maar een klein beetje in, maar dit gaan verrassend lang mee. Maar hey, de aanhouder wint.

Project 10 pan maand handcreme

Met de handcrème gaat het ook prima. Ik vergeet hem door het warme weer wel wat meer en doordat ik niet zo veel thuis ben gebruik ik hem wat minder.

Project 10 pan maand baby shampoo

Tot slot de babyshampoo. Hier gaat het echt goed mee. Ik was mijn kwasten regelmatig en dat merk je aan de shampoo. Ik kon niet eens alle lucht uit de fles knijpen. Ik heb de hoop dat dit product het eerstvolgende is wat op gaat.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien en te lezen 🙂 Fijn weekend!

3 reacties op “Project 10 Pan: Na een maand

  1. Ik vind het een hartstikke mooi streven om eerst spul op te maken! Knap dat je het zo lang al volhoudt. Maak het jezelf niet te moeilijk en houd het ook leuk voor jezelf. Die lak is echt op, vind ik. En de lipbalm zou ik niet meer gebruiken na een koortslip. Weer twee producten minder! 🙂

    • Ik heb de lipbalsem niet gebruikt terwijl ik een koortslip had hoor 😉 dan zou hij inderdaad ook ‘besmet’ zijn. Nu is hij nog prima bruikbaar. Ik wil het graag goed volhouden, maar je hebt wel gelijk. Het moet leuk blijven 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.