Gliss Kur Ultimate Oil Elixir conditioner

 

Gliss Kur cremespoeling

Ik heb wel eens last van onhandelbaar haar. Wie niet?! Mijn haar is van zichzelf vrij droog en wordt hierdoor wel eens ‘fluffy’. Het poeft dan alle kanten op. Er is geen land mee te bezeilen. Ik geef eigenlijk niet zo heel veel om haar. Ik doe er te weinig mee. Ik nam dan ook nooit de moeite om te switchen van conditioner. Ik gebruikte altijd een volume conditioner, omdat ik ook nog eens slap en futloos haar heb… Tot ik deze conditioner ging testen…

Gliss Kur ultimate oil elixer conditioner

De verpakking vind ik wel mooi. Ik houd wel van de gouden kleur. Op de verpakking staat dat de conditioner goed helpt tegen overbelast en stug haar. Het zou je haar moeten voeden en maakt je haar doorkambaar. Ik heb nooit last van klitten omdat mijn haar zo dun en glad is, dus dat laatste kan ik niet goed testen.

Gliss kur cremespoeling ingredienten

Hierboven zie je de ingrediënten. Ik zitten wel siliconen in deze crèmespoeling, maar niet veel volgens mij.

Gliss Kur cremespoeling swatch

Gliss Kur cremespoeling uitgesmeerd

En dit is de swatch op mijn hand. De conditioner ziet er vrij olie-achtig uit. Vooral op de eerste foto zie je dat de swatch een spoor van olie achterlaat. Daarnaast zie je een duidelijke gouden glans en glitter in de conditioner. Hier je echter in je haar niets van terug.

De geur van de conditioner is trouwens ook erg apart. Sommigen vinden het naar chocolade ruiken. Ik begrijp wat die mensen bedoelen, maar ik ben het er niet helemaal mee eens. Wat het wel is weet ik niet. Het is een vrij zware geur voor een conditioner. Even wennen, maar niet vervelend.

Gliss Kur cremespoeling voor

Zo ziet mijn haar eruit als ik het net heb gewassen. Ik heb het alleen even gekamd, verder niets. Ik heb hierna nog wel wat leave-in conditioner gebruikt, maar dit doe ik altijd, ook bij andere conditioners.

IMG_1322

Zo zag mijn haar er een dag later uit. Ik vind het super mooi vallen.

Gliss Kur cremespoeling na

En zo ziet mijn haar er na een aantal dagen uit. Ik vind het er super mooi uitzien. Het is erg glad en het valt mooi. Hier en daar heb ik nog wel een pluisje, maar dat is helaas niet anders bij mijn haar.

Om even te vergelijken, zo zag mijn haar eruit nadat ik het met mijn oude-vertrouwde volume conditioner had gewassen:

Haarmasker twee na

Vooral in de punten is het erg ‘frizzy’.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze review gehad.
De Gliss Kur Ultimate Oil Elixir conditioner kost €5,19 voor 200 ml.

2 reacties op “Gliss Kur Ultimate Oil Elixir conditioner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.