Picture Me: Sun is up!

IMG_1236

Eindelijk kan ik dan zeggen dat het echt zomer is in Nederland. Jippi! Maak je dan ook klaar voor een hele zonnige Picture Me van de afgelopen paar weken.

IMG_1204

Laat ik beginnen met een wijze beauty-tip. Doe nooit een scheermesje los in je toilettas. Als je dan gaat graaien, gebeurd er dit… Geen aanrader!

IMG_1221

IMG_1209

Op zoek naar een goed toetje, maar geen zin om veel werk te hebben? Kijk dan eens bij de Albert Heijn. Hier hebben ze in de vriezer, warm fruit met witte chocoladesaus. Dit is super lekker. Bolletje ijs erbij en je bent klaar. Erg leuk als je gasten over de vloer krijgt.

IMG_1210

Whoehoe! Als afstudeercadeau gaf ik de Sensationails aan mezelf. Ik had het verdiend. Ik ging het meteen uittesten. Later komt de review online. Ik weet nog niet precies wanneer.

IMG_1218

Zo zagen mijn nagels er helaas uit na drie dagen. Wat nou 10 dagen blijven zitten?!

IMG_1211

Mijn andere hand zag er gelukkig na 10 dagen zo uit. Dat is tenminste de moeite waard.

IMG_1220

Ook kocht ik weer nieuwe schoenen. Ja alweer. Ik vond deze erg leuk en ik werd letterlijk verplicht om schoenen te kopen. Ik werk namelijk in een schoenenwinkel deze zomer. Je moet dan schoenen dragen van die winkel. Ik kreeg wel lekker 50% korting πŸ™‚

IMG_1222

Check dit dan! Dit kwam ik tegen op internet. Dit is ‘Eau de PizzaHut’. Ja een parfum die ruikt naar oregano en tomaat. De geur van de Pizzahut. Hoe cool! Ik ben verliefd op de Pizzahut. Ik vind het zo jammer dat we er geen hebben in Utrecht, maar misschien is dit maar goed ook. Ik vond dit parfum toch wel een beetje bizar.

IMG_1223

Oh no! Ik liet mijn eyeliner vallen. Je raadt het al… Eyeliner stuk en alles onder de zwarte smurrie. Je wilt niet weten hoe lang ik heb lopen boenen om dat allemaal weg te krijgen.

IMG_1236

Er was ook tijd om te relaxen. Je moet wel een beetje van de zon genieten als hij er is natuurlijk. Ik heb zelf geen tuintje, maar op deze dag was ik bij mijn vriend. Hij was zelf de hele middag weg dus ik besloot lekker even van zijn tuintje te genieten.

IMG_1237

Zo jammer. Deze oogschaduw zat in mijn Waat beautybox. Ik heb erover gemaild, maar krijg geen reactie. Lekker is dat πŸ˜‰ Ik ga er deze week nog maar eens achteraan.

IMG_1243

Tijd om mezelf eens te verwennen. Ik had deze allebei nog nooit gegeten en was heel erg benieuwd. Het Ben&Jerry’s ijs was echt heel goed, maar toch blijf ik de grootste fan van de Cookie Dough versie. De Milka Oreo is daarentegen echt een nieuwe favoriet. De beste Milka reep tot nu toe (Op een cookie variant na, maar die is niet in Nederland te koop).

IMG_1286

Heerlijk! Afgelopen week ging ik een dagje naar zee. Naar Renesse wel te verstaan. Ik kom daar al 21 jaar en ik vind het geweldig. Ik ga dan lekker naar de camping. Mijn moeder staat daar altijd een paar weken. Vroeger (toen ik 15, 16 was) was het natuurlijk prachtig om daar op stap te gaan, maar de laatste tijd ga ik er heen voor het strand en de rust. Ik houd ervan.

IMG_1258

Ook Rex vindt het strand erg leuk πŸ™‚

IMG_1272

Als je s ochtends wakker bent en de hond hoort je praten, dan gaat hij aan je tent staan janken en kwispelen. Hij wacht gelukkig wel netjes tot je zelf wakker bent en maakt je niet wakker.

IMG_1292

Helaas is er een tijd van komen en een tijd van gaan. Hier zit ik weer lekker op de fiets in het binnenland.

IMG_1298

Als het zulk warm weer is heb ik altijd erg veel zin in een vers sapje. Lekker verfrissend en gezond πŸ™‚

IMG_1305

Nog meer tijd voor feest! Ik heb mijn scriptie gehaald! En hoe?! Ik heb toch zeker een dikke vette zeven gehaald πŸ™‚ Ik kon wel springen en dansen van geluk.

IMG_1297

Komende dagen ga ik nog wat langer naar Renesse, dus kocht ik bij de kringloop winkel wat leesvoer. De kringloopwinkel is dan trouwens echt een aanrader. Ik ben er fan van. Voor deze drie boeken samen betaalde ik nog geen 7 euro. Het bovenste boek heb ik al gelezen en kocht ik voor mijn moeder. Ik heb er hier wat over geschreven.

IMG_1307

Het werk in een schoenenwinkel heeft soms zo zijn voordelen. Ik kreeg deze gratis schoenen. Ze zouden namelijk eigenlijk weggegooid moeten worden, maar ze zagen er nog zo mooi uit, dat ik ze wel wilde hebben.

IMG_1323

Tot slot ging ik deze week nog lekker ontbijten bij de Ikea. Ik vond het wat massaal maar wel erg leuk! Voor één euro krijg je alles wat je hierboven ziet. Plus een kopje koffie of thee. Ik vind het super leuk πŸ™‚

Komende week ga ik gewoon weer full-time aan het werk en ik ga nog een paar dagen naar zee. Ik heb erg veel zin om even lekker uit te rusten en vakantie te vieren πŸ™‚

Geniet van het mooie weer!

Liefs Hilde

5 reacties op “Picture Me: Sun is up!

  1. Ohohoh sukkeltje, je moet je eyeliner ook niet laten vallen hΓ¨, haha. Trouwens, die parfum die naar Pizza ruikt, wil ik Γ©cht een keer ruiken, i LOVE Pizzaaa! Haha πŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.