Shoplog Ikea en Goes

Shoplog Ikea en Goes

Ik ben even op vakantie geweest. Nu heb ik voordat ik op vakantie ging en tijdens mijn vakantie een klein beetje geshopt. Niet genoeg om een filmpje van te maken en daarom laat ik het jullie op foto zien. Ook vertel ik wat over mijn eerste indrukken.
Ik was trouwens op vakantie in Renesse (ja die party-place voor tieners). Ik was hier met mijn familie en vriend en ik heb een klein beetje geshopt in Goes en bij de Ikea.

Laat ik beginnen met dat wat ik bij de Ikea kocht. Op Instagram had ik al laten weten dat ik heerlijk had ontbeten bij de Ikea (voel je trouwens vrij om me te volgen, zodat je mijn uploads kan zien). Ik kocht hier onder andere een aloë vera plant.

shoplog ikea en goes aloe vera plant

Ik heb super goede dingen gehoord over een aloë vera planten en ik wilde het wel eens proberen. Hij is nu nog best klein. Ik wil hem laten groeien en dan ben ik benieuwd of hij werkt tegen mijn eczeem.

Shoplog ikea en goes

Ook kocht ik de roze pot erbij. Deze combinatie kosten ongeveer €4,-

Daarnaast kocht ik een geurkaars. Ik heb niet zo heel veel geurkaarsen, want meestal brand ik een olie in een oliebrandertje. Ik vond het ook wel eens leuk om de geurkaars te proberen, want ook hiervan had ik erg veel goede verhalen gehoord.

shoplog ikea en goed geurkaars

Ik besloot voor de rode versie te gaan. Deze ruikt heel zoet naar kersen en bosvruchten. Ik houd van erg zoete geuren!

Shoplog ikea geurkaars tindra

De Tindra geurkaars van Ikea kost €3,49 en zou ongeveer 30 branduren moeten hebben.

In Goes shopte ik nog een paar andere dingen. Ik merkte dat je hier echt goed kon beauty-shoppen. Ik ga hier zeker nog een artikel over maken. Als eerste kocht ik hier een Kruidvat nagellakremover potje. Zo een waar een spons in zit. Je hoeft dan alleen maar je vinger in het potje te steken en rond te draaien.

Shoplog ikea en goes nagellakremover potje kruidvat

Shoplog ikea en goes kruidvat nagellak remover potje open

Ik kocht dit potje omdat ik een aanbieding kreeg met mijn voordeelpas van de Kruidvat. Nu kostte dit potje voor mij geen €2,49 maar slechts €1,49. Toch weer een euro winst!

Shoplog ikea en goes body shop framboos douchegel

Tot slot kocht ik deze raspberry douchegel bij de Body Shop. Ik zag deze al voor een spotprijsje voorbij komen op de site. Hij was in de sale en toen ik hem rook was ik verkocht. En hij kostte slechts €3,25. Bij de kassa bleek ik ook nog eens korting te krijgen met mijn ‘love-your-body kaart’ en ik betaalde slechts €2,93.

Shoplog ikea en goes douchgel framboos tbs

Al met al ben ik super blij met mijn aankoopjes. Ik ga ze allemaal lekker gebruiken en wie weet zie je van sommige producten nog een review voorbij komen op de site.Laat het even weten bij de comments als je van een bepaald product meer zou willen zien.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.