Voorproefje voor YouTube-abonnees

 

Youtube

Zoals jullie eigenlijk allemaal wel weten heb ik een YouTube kanaal. Het is mogelijk om hier abonnee te worden van mijn kanaal. Dit kost verder geen geld of iets dergelijks. Het leuke hiervan is is dat je op de hoogte wordt gehouden van al mijn filmpjes. Je krijgt deze dan meteen te zien in je overzicht. Omdat ik mijn abonnees graag wat extra’s wil geven heb ik wat bedacht. Het idee is dat ik mijn video’s een dag eerder upload op YouTube, dan dat ik ze op mijn site zet. Zo ben je als abonnee er dus echt als de kippen bij. Ik probeer dit vanaf nu met elke video te doen. Soms zal het niet lukken omdat ik de video dan op dezelfde dag online wil zetten. Vandaag staat ook alvast het filmpje van morgen online! Veel kijkplezier en klik hier om naar mijn YouTube kanaal te gaan, waar je je kan abonneren.

2 reacties op “Voorproefje voor YouTube-abonnees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.