Maskerdoekjes Action (Onyx): vochtinbrengende sheet masks

Sheet mask action

Ik hoorde veel positieve verhalen over de zogenaamde sheet masks. Oftwel, doekjes die doordrenkt zijn met allemaal verzorgende middeltjes. Deze leg je op je gezicht en het werkt dan als een masker. Ideaal, maar ze zijn niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland. Toen ik ze bij de Action tegenkwam, vond ik het waard om te proberen.

maskerdoekjes action ingredienten

Dit zijn de ingrediënten. Er zitten flink wat parabenen in, maar ook wat verzorgende dingen zoals glycerine.

maskerdoekjes action gebruiksaanwijzing

En de gebruiksaanwijzing. Simpeler kan niet. Masker op je gezicht leggen en er na 15 minuten af halen. Geen gedoe met vloeistof die van je gezicht af druipt. Hatseflats, daar gaan we.

maskerdoekjes action poging 1

Mijn huid is een chaos de laatste tijd. Vooral op mijn voorhoofd heb ik veel last van onzuiverheden… Mijn huid kan dus wel een goed masker gebruiken. Echt droog is hij de laatste tijd niet, maar vocht is natuurlijk altijd welkom.

Allereerst past het masker niet op mijn gezicht. Ik heb nou eenmaal een erg klein hoofd. Daardoor zit het gat waar eigenlijk mijn mond zou moeten zitten ergens halverwege mijn kin. Ik zie er sowieso echt freaky uit met dat masker op mijn hoofd 😉 sorry!
Ook was het doekje niet volledig nat had ik het idee. Het bleef ook op geen enkele manier een klein beetje plakken op mijn gezicht. Ik had het gevoel alsof ik een keukenrolletje op mijn gezicht had liggen en had niet het idee dat het ook maar een beetje hielp.

Ik zie dan ook geen verschil in de voor en na foto. Het masker lijkt me niet erg fijn.

Toch besloot ik het nog een kans te geven. Ik bewaarde de verpakking een dag lang op zijn kop, zodat alle vloeistof in het bovenste doekje zou gaan zitten. Ook besloot ik dit keer echt een kwartier te gaan liggen, zodat het masker niet van zijn plek zou komen en keurig zijn werk zou kunnen doen.

maskerdoekjes action poging 2

Alsnog zie ik niet heel veel verschil. Op de na foto glimt mijn huid iets meer, maar dat vind ik niet zozeer positief. Ik had wel het idee dat het masker iets meer deed dan de vorige keer, maar ik werd er nog niet erg warm van.

In de afgelopen dagen heb ik wel minder last gehad van puistjes, maar ik weet niet of dit door het masker komt of dat mijn huid eindelijk weer normaal gaat doen.

Ik vind het masker dus niet super fijn. Ik heb gewoon niet het idee dat het werkt. Elke huid is echter anders, dus misschien werkt het voor jou wel. Toch zou ik deze maskers niet zo snel aan iemand aanraden.

De prijs is wel erg aangenaam. Voor 8 maskerdoekjes betaal je €1,35.

4 reacties op “Maskerdoekjes Action (Onyx): vochtinbrengende sheet masks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.