Andrélon Haar&Hoofdhuid volume maxx

Andrelon HH

Ik had een hele tijd last van roos, doordat ik naar Holi Phagwa was geweest in Suriname. Mijn hoofdhuid was daarna nog vier weken roze en ik heb allerlei agressieve middeltjes gebruikt om dit eruit te krijgen. Het probleem was opgelost met een ander probleem. Nu had ik roos. Ik probeerde onder andere deze shampoo van Andrélon. Deze zou je hoofdhuid ook verzorgen en veel volume geven.

De verpakking vind ik prima. Door de klikdop krijg je de shampoo prima uit de verpakking onder de douche.

Andrelon HH ingredienten

Dit zijn de ingrediënten van de Andrélon Haar&Hoofdhuid volume maxx shampoo. Er zit wel SLES in, wat een vrij agressief middeltje is. Je hebt dit middeltje echter wel nodig als je siliconen (bijvoorbeeld een serum) gebruikt in je haar. Ook in deze shampoo zitten een aantal siliconen. Ook parfum staat vrij hoog in de lijst. Er zitten echter ook zeker een aantal verzorgende bestanddelen in de shampoo zoals zonnebloemolie en glycerine. Lekker!

Andrelon HH swatch

Andrelon HH uitgesmeerd

De shampoo is licht roze van kleur. I like it! Ook schuimt hij erg goed. Dit vind ik zelf altijd erg fijn wassen en ik heb het idee dat ik dan minder product gebruikt, aangezien het schuim makkelijk te verdelen is. Ik gebruik hierna nog wel een crèmespoeling in de punten van mijn haar.

Dan vind ik de geur echt heerlijk! Deze is niet heel erg bijzonder, maar hij ruikt zoet. Hij ruikt echt naar snoepjes. Na het douchen doe ik mijn haar altijd vast. Ik vind het dan geweldig als ik na een halve dag mijn knot eruit haal en ik ruik mijn vers gewassen haar. Instant happiness 😉

De werking is verder ook goed! Ik onthul met trots dat ik geen last meer heb van roos. Gelukkig! Ik merk niet echt dat hij meer volume geeft dan de normale volume shampoo van Andrélon, dus daar hoef je hem niet voor aan te schaffen. Je betaalt namelijk wel iets meer voor deze geweldige shampoo. Ik merk echt dat hij wat doet voor mijn hoofdhuid zonder mijn haar vet te maken. Deze verdwijnt dus mooi in mijn douchemandje.

Andrélon Haar&Hoofdhuid volume maxx kost €4,29 voor 300 ml.

1 reactie op “Andrélon Haar&Hoofdhuid volume maxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.