Picture me: Scripties en cakepops… Juli #1

IMG_1178

Deze week heb ik flink gestudeerd, ben ik begonnen met werken, bakte ik cakes en spotte ik een blogger in real life. Kijk je mee naar mijn foto’s van de afgelopen tijd.

IMG_1128

Laat ik maar meteen beginnen met een enigszins vreemd foto. Je vraagt je vast af wat hierop te zien is. Nou… Zie je dat meisje daar gehurkt op de grond zitten. Dat is Tekse van Teskuh.nl. Ze nam een filmpje op op het Neude in Utrecht, waar ik op een terras zat. Ik was met een vriendin en durfde er niet heen te gaan om een potje te bowlen… Ik vond het achteraf wel erg jammer.

IMG_1131

Ik trakteerde mezelf op een mooie bloem. Iedereen zegt altijd dat orchideeën de meest makkelijke planten zijn die je maar kan hebben. Ik blijk absoluut geen talent te hebben, want zelfs deze planten houdt ik meestal niet in leven. Ik ben benieuwd hoe lang deze het vol gaat houden.

IMG_1134

Vorige week ging ik gezellig uit eten met wat vrienden die ik ken van mijn reis naar Bolivia. Na het eten dronken we nog een wijntje op het Neude, waar de bediening om te huilen was.

IMG_1135

Ook was ik vorige week weer eens bij mijn ouders in Brabant. Daar haalde ik deze beauty nog eens uit de kast. Jullie weten het misschien niet, maar ik heb ongeveer 9 jaar dwarsfluit gespeeld. De laatste drie jaren heb ik hem nauwelijks aangeraakt. Toch ben ik het niet helemaal verleerd.

IMG_1138

Jammie!! Kiwi Gold is weer in tha house!

IMG_1140

Deze week maakte ik ook een NOTD met een vreemde kleur, waarvan ik de kleur maar niet fatsoenlijk op de foto kreeg. Een poging met mijn iPhone draaide ook op niets uit…

IMG_1142

Wow check dit! Ik heb gewoon pan geraakt in mijn lemony flutter. Ik was stiekem wel een beetje trots.

IMG_1148

Even een mini masker review tussendoor. Mijn huid is de laatste tijd een drama. Daarom probeerde ik dit masker uit. Ik vind foto’s van mezelf met een masker op, niet bijzonder charmant, dus daarom verstop ik ze maar hier 😉

masker

Ik gebruikte het ‘Refreshing Raspberry’ masker van Dr. van der Hoog. Ik vond het masker erg fijn. Ik had echt het gevoel dat het werkte. Mijn puistjes werden er niet per se minder van, maar mijn huid voelde lekker zacht aan.

IMG_1164

En nog steeds ben ik super blij met mijn nieuwe horloge. Ik wil er alleen nog een paar leuke armbandjes bij.

IMG_1175

Hier bak ik cakepops! Super leuk. Deze komen uit de goodiebag van de Beautygloss Party. Hier in huis hebben we een schoonmaakrooster en als je niet schoonmaakt dan moet je iets bakken voor je huisgenoten. Ik had niet zo goed mijn best gedaan en moest dus aan de bak. Heel vervelend is dat niet natuurlijk.

IMG_1178

Tadaa! Ik vond ze er super vrolijk uitzien en de chocolade eromheen was heerlijk. Toch vond ik ze iets minder lekker dan ze eruit zagen. Ze waren toch wel een beetje droogjes.

IMG_1180

Deze vakantie wordt ik een hardwerkende arbeider. Ik begon vorige week als invalkracht bij Hugo Boss. Het was leuk voor een dagje, maar te rustig. Ik heb me wel af en toe verveeld. Daar houd ik niet van…

IMG_1181

Check wel even de parfumstash op het personeelstoilet. Nice! Je kan je misschien voorstellen dat ik deze dag erg veel naar het toilet ben geweest 😉

IMG_1184

IMG_1198

Helaas ziet mijn week er de komende week nog uit zoals hierboven. Scriptie schrijven en nog meer schrijven. Bleh, ik ben het zat. Vooral omdat ik deze week ook begin met werken, vind ik het soms wel lastig. Dan kom je thuis na een lange dag en moet je nog gaan studeren. Ik hoop het dus snel af te kunnen ronden en lekker te gaan werken.

Hoe was jouw week? En wat ga je de komende week allemaal doen?

1 reactie op “Picture me: Scripties en cakepops… Juli #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.