Project 10 Pan: Update #1, na ruim twee weken.

Project 10 pan

Ruim twee weken geleden begon ik met mijn eerste Project 10 Pan. Klik hier om de eerste post te bekijken. Dit project houdt in dat je 10 aangebroken producten kiest en deze helemaal op maakt. Ik heb er ook 10 uitgekozen en ben nu dus ruim twee weken verder. Ik vertel jullie hoe het me is vergaan.

Het gaat eigenlijk nog redelijk aardig. De producten gaan al wel enigszins op. Toch gaat het erg langzaam. Nog geen enkel product is helemaal op geraakt. Het geurtje van Vogue is al wel voor een groot gedeelte op. Andere opvallende producten die bijna op zijn laat ik hieronder even zien. De foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone.

Project 10 pan herome

De nagelverharder van Herome is echt bijna op. Ik moet het flesje op zijn kant houden en dan flink langs de wanden schrapen op het laatste beetje eruit te halen. Hier zouden ze echt wat op moeten verzinnen. Dit lakt toch niet fijn?! Maar goed, hij is dus bijna op.

Project 10 pan body shop

Ook in de Body Shop douche gel zit nog maar een heel klein beetje. Deze gaat de komende week zeker op.

Dan over het niet kopen van producten. Even serieus? Heeft iemand dit ooit volgehouden? Ik dacht dat het sneller zou gaan, dat na een week of zeven alles wel op zou zijn. Dat zie ik nu nog niet snel gebeuren. Maar hoe doe je dat dan als je een nieuwe mascara nodig hebt? Of je dagcrème is op? Wat doe je als je essentiële dingen nodig hebt? Misschien heb ik ook wel gewoon verkeerde producten gekozen…

Daarbij vind ik sommige producten gewoon echt niet fijn. Ik heb zo’n vermoeden dat ik gigantisch veel puistjes krijg van de dagcrème van Mádara, maar toch blijf ik hem stug door gebruiken.
Ik heb dan ook besloten om een beetje soepel om te gaan met deze regel. Ik ga geen gigantische hoeveelheden producten kopen in deze periode, maar als ik een koopje zie of ik heb echt wat verdiend, dan koop ik het toch. Het is anders gewoon niet handig.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen 🙂

2 reacties op “Project 10 Pan: Update #1, na ruim twee weken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.