Brazilian Fruit Guaraná douchegel

Brazilian Fruit guarana schuin

Guarana… Oh toen ik in Brazilië was heb ik dit zoveel gedronken! Guarana is afkomstig van een plantje wat in Brazilië groeit. Maar in mijn beleving refereert guarana voornamelijk naar de frisdranken. Guarana is van nature erg energieopwekkend, omdat er zo veel cafeïne in zit. Nog meer dan in koffie. Als je daar niet wakker van wordt in de ochtend…

Brazilian Fruit guarana douchegel

De douchegel belooft je huid zijdezacht te maken en bevat geen parabenen. Ik vind het vooral leuk dat deze douchegel echt in Brazilië is gemaakt. Ik ben toch een beetje verliefd op het land geworden toen ik er was.

Brazilian fruit guarana klikdop

De verpakking is voorzien van een handige klikdop. Dit zie ik het allerliefst als ik sta te douchen. Geen gedoe met draaidoppen die dan weer de douchecabine rond gaan rollen.

Brazilian Fruit guarana

Dit zijn de ingredienten. Er zit SLS in, maar dat is vrij normaal in zeep en douchegel. Er zit ook wel wat parfum in. Verder zitten er inderdaad geen parabenen in zoals door Brazilian Fruit wordt beweerd. Parabenen zorgen voor de houdbaarheid van je producten. Ik heb er zelf niet zo veel moeite mee, maar sommige mensen geloven dat het slecht voor je is.

Brazilian Fruit guarana substantie

De douchegel is vrij vloeibaar. Ik vind het allemaal prima 🙂

Brazilian Fruit guarana schuim

Hij schuimt een lichtelijk beetje, maar voelt eerder romig en zacht aan op je huid. Ik vind het gevoel erg prettig.

En dan de geur. Ooohohoh. Ik ga er spontaan van zingen in de douche. Voor degene die wel eens guarana hebben gedronken of geroken, het ruikt echt precies zo. Het ruikt heel zoet. Veel mensen die ik de geur laat ruiken vinden het naar kauwgomballen ruiken. Daarnaast ruikt het ook wel een beetje naar energiedrankjes zoals we die in Nederland kennen.
Ik vind de douchegel heel erg fijn voor in de ochtend. Ik word er meteen wakker van. Ook na het sporten vind ik hem geweldig. ’s Avonds voor ik ga slapen kies ik liever een andere douchegel. Ik ben nog altijd erg gelukkig met deze douchegel en het is zeker een van mijn meest favoriete douchegels.

Ik kocht deze douchegel destijds in de ByBeautygloss webshop. Deze bestaat helaas niet meer, maar de producten zijn wel te verkrijgen bij deze webshop. De douchegel kost hier €9,95 voor 250 ml.
Er is ook een body crème, body scrub en body splash.

3 reacties op “Brazilian Fruit Guaraná douchegel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.