My Writings

 Vakantieboek paperblanks open

Ik ben gek op schrijven. Dat is een van de redenen dat ik deze blog heb. Ik schrijf niet alleen op internet, maar ook graag op papier. Zo wordt het tastbaar en is het altijd veilig opgeborgen. Ik heb altijd geschreven in duizenden boeken. Ik vond het leuk om te doen en dat vind ik nog steeds. Eigenlijk staat mijn hele leven op papier. Dat geeft me rust en ik vind het heerlijk om doorheen te bladeren. Een trip down memory lane. Met deze post laat ik je zien wat ik allemaal geschreven heb, en wie weet vind je wat inspiratie om zelf ook te gaan schrijven.

De foto’s in deze post zijn trouwens gemaakt met een vrij kleine scherpte-diepte omdat mijn boeken natuurlijk wel erg persoonlijk zijn 😉

Dagboeken

Writings dagboek spice girls

Laten we bij het begin beginnen. Ik schrijf vanaf het moment dat ik het leerde. Toen kreeg ik namelijk een dagboek cadeau van mijn moeder. In het begin schreef ik alleen maar zelfverzonnen sprookjes en verhalen en ik schreef mijn geheimen in het dagboek. Ook dingen als: ‘Ik weet dat Sinterklaas niet bestaat’. Te grappig om terug te lezen.

Writings dagboek zangeresHaha, wat dacht ik wel?!

Toen ik in groep 7 zat begon ik volgens mij al lichtelijk te puberen. Alles was stom en dus ook mijn dagboek van de ‘Spice Girls’. Oké, ze waren niet meer helemaal van deze tijd. Ik wilde opnieuw beginnen en daarom kocht ik een heel cool dagboek van de serie ‘Hoe overleef ik’. Ik schreef hier niet elke dag in, maar alleen op dagen dat ik daar zin in had of iets bijzonders had gedaan, mijn hart moest luchten of enorm boos/vrolijk was. Dat doe ik eigenlijk nog steeds.

Writings dagboek hoe overleef ik mezelf

Writings dagboek hoe overleef ik

Dit dagboek is vol geschreven van voor tot eind. Geen pagina is onbenut gebleven.

Writings dagboek hoe overleef ik 2007Omg, 2007… Dat lijkt een eeuwigheid geleden.

Ik maakte ook hele kunstwerken en versierselen en plakte alles in wat los en vast zat.

Writings hoe overleef ik beauty

Op 26 november 2006 bezocht ik bijvoorbeeld mijn aller eerste musical. Ik ging naar Beauty and the Beast. Ik vond het prachtig.

Writings hoe overleef ik anne frank

Of de dag dat ik het Anne Frank Huis bezocht. Deze dag heeft erg veel indruk gemaakt.

Het dagboek had echter één groot probleem. Het slot sloot niet goed. En aangezien ik nogal nieuwsgierige vriendinnen had, durfde ik niet alles op te schrijven over de jongens die ik toen leuk vond. Stel je voor… Dit soort dingen schreef ik dan ook op in een ander boek.

Writings dagboek diddl

Ik vond Diddl echt heel cool toen ik jonger was. Ik heb hier eigenlijk alles in geschreven van het moment dat ik jongens wel interessant begon te vinden tot het moment dat ik wat heb gekregen met mijn huidige vriend. Dit boek bevat echt een soort verhaallijn.

Writings dagboek V&D

Op dit moment is dit mijn dagboek. Het is een notitieboek van de V&D en hij heeft een magneetsluiting.

Writings dagboek

Nog steeds schrijf ik hierin wanneer ik dat wil of iets bijzonder heb meegemaakt.

Writings dagboek spitzen

Mijn aller eerste spitzen…

Writings dagboek BG party

De Beautygloss Party 2013! Nog steeds plak ik er het liefst zo veel mogelijk bij. Entreekaartjes, foto’s en andere frustsels.

Writings dagboek schrijven

Maar dit boek bevat ook vooral veel tekst. Teksten over wat ik denk, voel of kwijt wil.

Vakantieboeken

Toen ik wat meer op vakantie ging kreeg ik een probleem. Op vakanties wilde ik namelijk meer schrijven, eigenlijk elke dag. Maar ik had er geen zin in dat dan mijn hele dagboek vol zou staan. Ik bedacht een oplossing; Ik gebruik daar gewoon andere boeken voor. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb vanaf 2006 braaf elke vakantiedag opgeschreven.

Writings vakantieboek deel 1

Ik ben hiermee begonnen in 2006. Ik had dit notitieboek al een hele tijd in de la liggen, maar durfde het niet te gebruiken omdat ik hem zo mooi vond. Er zit een sticker op met mijn naam erop. Deze heeft mijn neef ooit voor me gemaakt.

Writings vakantieboek deel 1 vol

Dit boek heeft heel wat landen gezien en is daardoor wel wat meer versleten. Ik vind het niet erg.

Writings vakantieboek deel 1 lissabon

Toen ik 16 was ging ik voor het eerst met een vriendin op vakantie. We gingen naar Lissabon. Man, wat was het spannend, maar het was echt super leuk!

Writings vakantieboek londen

Eerste keer in Londen. Ik was hier 15 jaar oud. Wat schattig… Ik was hier met school.

Writings vakantieboek barcelona

Toegangstickets van de Sagrada Familia in Barcelona.

Writings vakantieboek paperblanks deel twee

Hé dit boek komt jullie misschien wel bekend voor. Deze kon je namelijk zien in mijn non-beauty shoplog. Dit is mijn nieuwe vakantieboek omdat de oude vol was.

Writings vakantieboek paperblanks

Writings vakantieboek trier

De eerste vakanties zijn hier alweer in opgenomen. Inclusief foto’s natuurlijk.

Reisjournaal van Suriname

Ik heb voor twee maanden in Paramaribo gewoond voor mijn studie. Ook dit vereiste een eigen boek, omdat anders het andere boek meteen vol zou zijn.

Writings reisjournaal suriname

Ik kocht dit reisjournaal voor €1,- bij de kringloop. Hij zag er toen nog puntgaaf uit. Mooier vind je hem niet in de boekwinkel.

Writings reisjournaal huis

Van begin tot eind heb ik elke dag opgeschreven. Als ik het teruglees kan ik het me weer precies voor de geest halen en herbeleef ik wat ik toen heb meegemaakt.

Writings reisjournaal inplaksels

Ook in dit boek zitten allerlei bonnetjes en foto’s. Hierboven zie je het bonnetje van de salsacursus die ik heb gevolgd.

Projectboek

Ik sluit af met mijn allermooiste boek. Misschien is dit boek wel mijn dierbaarste bezit. Zoals jullie misschien wel weten heb ik drie keer in de zomervakantie ontwikkelingswerk gedaan. Ik ging twee keer ‘op project’ naar Brazilie en een keer naar Bolivia. In 2009 bouwde ik samen met een hele hoop anderen zeven woonhuizen. In 2010 bouwden we een kindercrèche en in 2012 een school. Dit soort projecten zijn erg bijzonder voor me geweest, misschien waren het wel de mooiste tijden van mijn leven. Ik vind het erg bijzonder dat ik deze op heb geschreven.

Writings projectboek action

Het boek komt trouwens van de Action en is het meest versleten. Maar ja, het heeft ook een hoop meegemaakt.

Writings dagboek project

Writings projectboek schrijven

Pagina’s en pagina’s herinneringen…

Writings projectboek Michael

En natuurlijk foto’s…

Writings projectboek bouwen

We hebben hard gewerkt…

Dat was alweer alles wat ik op heb geschreven. Ik hoop dat jullie het leuk vonden op te zien. Ik vond het in ieder geval super leuk om dit artikel te maken 🙂

3 reacties op “My Writings

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.