Essence Superfine Eyeliner Pen

Essence super fine Eyeliner pen dwars

In mijn opgemaakt video van gisteren zag je al een aantal eyeliners voorbijkomen. De ene was simpelweg opgemaakt, haar jongere zusje volledig uitgedroogd. Het werd dus tijd voor een tweede kleine zusje, de opvolger van allen. Ik besloot voor de Essence Superfine Eyeliner Pen te gaan. Eens kijken of deze zo superfine is.

Essence super fine eyeliner pen review

Ik heb nooit begrepen wat mensen zien in de eyeliner pen. Zelf vind ik het helemaal niet zo makkelijk als iedereen beweert. Het puntje is vaak na het zetten van een streep wat droger geworden. Ik zou dan eigenlijk de stift in wat zwarte vloeistof willen dippen, maar helaas gaat dat niet bij zo’n stift. Ik bewaar hem altijd braaf op zijn kop, maar zonder al te veel succes. Daarnaast drogen dit soort dingen altijd uit. Je laat ze een keertje open liggen en je pennetje is rijp voor de prullenbak. Ik besloot het nog een kans te geven. Ik heb vast nog nooit de goede stift gevonden.

Essence super fine eyeliner pen

Het puntje is langer dan verwacht en ook flexibeler dan ik had verwacht. Het puntje is lekker zacht en gemaakt van vilt.

Essence super fine eyeliner pen swatches

Check mijn tekentalenterige ik. Ik heb zelfs mijn eigen logo in eyeliner gemaakt. Als dat niet creatief is…

Goed… De swatches zien er prima uit. Je kan er een heel subtiel dun lijntje mee zetten. De eyeliner is niet intens zwart, maar daar kan ik mee leven.

Essence superfine eyeliner oog

Essence superfine eyeliner pen oog twee

Op mijn ogen ziet de eyeliner er prima uit. Het verbaast me hoe snel je een strak lijntje hebt gezet met de eyeliner. En het verbaast me hoe makkelijk het zetten van de wing gaat. Je ziet wel wat de wing een beetje wazig wordt aan het einde. Ik vind dit fade-out effect wel wat hebben en stoor me er niet aan.
Ook op mijn ogen is de kleur niet intens zwart, maar dat vind ik ook hier niet zo erg.

Essence eyeliner superfine full face

Hierboven nog even een full face om het plaatje compleet te maken.

Ik ben positief verrast door deze eyeliner van Essence. Ik denk dat ik de charme van de eyeliner pen begin in te zien. Waar ik die van de Hema een draak vond, vind ik deze eigenlijk erg fijn. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

De Essence Superfine Eyeliner Pen kost €1,99 voor 1 ml. (Je betaalt dus weinig voor weinig)

Edit: Na een aantal weken merkte ik dat het puntje niet meer stevig was en dat de eyeliner snel uitdroogt. Jammer, want het had zo mooi kunnen zijn!

12 reacties op “Essence Superfine Eyeliner Pen

  1. Ik heb deze ook aangeschaft, maar nu ben ik wel benieuwd of iemand al een truc heeft ontdekt waarmee hij er wel vanaf te krijgen is? Dacht zelf nagellakremover met een wattenstaafje…

    • Ik krijg hem inderdaad ook niet goed weg met een reiniger op waterbasis, zoals een micellaire reiniger. Met een wat vettere reiniger, zoals een reinigingsmelk gaat hij bij mij prima weg 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.