Eveline Cosmetics lipgloss

Eveline cosmetics lipgloss

Eveline Cosmetics? Een merk wat voor mij een groot mysterie is. Ik heb geen idee waar je het kan kopen of waar het vandaan komt. Toch vind ik regelmatig producten van dit merk in mijn beautyboxen en dergelijke. Het wekte toch mijn nieuwsgierigheid. Misschien is dit wel een verscholen topmerk. Zo een die per se exclusief wil blijven…

Ik heb ondertussen twee glossjes van dit merk verzameld. Een ‘Volume Lip Extreme’ lipgloss en een ‘Sweet Cream’ lipgloss. Hieronder zie je de ingrediënten

Eveline cosmetics ingredienten volumeIngrediënten van de volume lipgl0ss

Eveline cosmetics ingredienten sweet creamIngrediënten van de sweet cream lipgloss

Ik zie niet zo veel bijzonders. Ik zie minerale oliën en siliconen. Niet zo veel verzorgende ingrediënten…

Eveline cosmetics lipgloss swathes

Links op de foto zie je de swatch van de sweet cream lipgloss Opvallend is dat deze helemaal niet creamy is zoals de naam doet vermoeden, maar duidelijk een glitter in de gloss heeft zitten. Rechts zie je de swatch van de volume lipgloss. Deze heeft niet zo veel kleur, maar daar wordt ook niets over beloofd.

Eveline sweet cream lipgloss

Eveline sweet cream volume lipgloss

De applicators zijn vrij hard en hebben geen ingenieus reservoir of iets dergelijks. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik mijn lipgloss aanbreng met een lollystokje en duizend keer moet dippen voordat ik wat lipgloss op mijn lippen heb.

Essence lippen zonder ietsLippen zonder iets

Eveline cosmetics volume lipglossVolume lipgloss

eveline cosmetics lipgloss sweet cream swatchSweet cream lipgloss

Op de bovenste foto zie je mijn lippen zonder iets erop. Daar onder zie je de volume lipgloss. Je ziet niet echt dat mijn lippen voller zijn geworden vind ik. Hij geeft ook niet bijzonder veel kleur af, dus ik vind er niet zo veel aan. Hij geeft wel een fris gevoel op je lippen. Misschien leuk voor in de zomer.

Op de onderste foto zie je de Sweet Cream lipgloss. Even serieus… Wat is dit? De lipgloss verdeelt voor geen meter. Ik heb vieze randen om mijn lippen heen en de lipgloss dekt voor geen meter waardoor het lijkt alsof ik twee verschillende kleuren op mijn lippen heb.

Eveline cosmetics lipgloss swatchFull face met de volume lipgloss

Eveline Cosmetics sweet cream lipglossFull face met de sweet cream lipgloss

Toch nog even wat full faces om het plaatje compleet te maken.

Eveline cosmetics sweet cream

Nou ik ben ronduit ontevreden over deze lipglossjes. Wat een ellende. Ik heb geen idee wat ik hier mee moet. Ik weet niet precies wat ze kosten maar ik zou er geen euro voor over hebben.

Zie je dus ergens een vreemd merk opduiken van het merk Eveline Cosmetics en je twijfelt of je het zal proberen, laat deze lipglossjes dan absoluut liggen. Ook als je nu in de winkel staat de googlen; ik zeg nee. Je kan het natuurlijk proberen, wie weet heb je wel een andere mening dan ik, maar je bent gewaarschuwd haha 😉

Zoals ik al zei heb ik geen idee waar het merk te koop is of wat het kost 😉 Sorry!

1 reactie op “Eveline Cosmetics lipgloss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.