Forever 21 shoplog: De foto’s.

Forever 21 shoplog foto's

Zoals ik gisteren heb beloofd in het filmpje van mijn shoplog, zou ik vandaag foto’s laten zien waar ik de kledingstukken draag. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

Forever 21 artikel geel voorkant

Ik begin met de gele top. Deze is van de voorkant erg simpel en heeft een rits op de achterkant. Hij is simpel, maar wel erg leuk vind ik. Precies wat ik zocht. Deze houdt ik dan ook zeker. De top kostte €15,75.

Forever 21 geel blousje achterkant

Dit is dezelfde top van de achterkant. Hij is van de achterkant een stuk langer en dat vind ik wel leuk. Ik draag hem over mijn favoriete short. Ik vind het super comfortabel!

Forever 21 shoplog mint groen blousje

Maar ik ben echt het meest blij met deze top. Ook deze is van de achterkant wat langer. Hij is mint-groen wat ik een erg leuke kleur vind en de details op de kraag spreken me enorm aan. Het enige wat ik jammer vind is dat de stof wel erg slap en dun is. Hij had net even wat dikker mogen zijn van mij.

Ook deze top kostte €15,75.

Forever 21 shoplog crop top en high-waisted denin short

Dan de crop-top. Wat zal ik ervan zeggen? Ik vind hem leuk, maar ik weet niet of ik hem geweldig vindt. Ik heb mijn twijfels omdat ik niet weet of ik dit ga dragen. Zou dit volgend jaar nog in zijn? Of ben ik dan erg 2013 als ik hem nog draag. Wat zouden jullie doen?

Forever 21 shoplog broekje

Het broekje zie je ook al de foto’s hierboven. Over deze twijfel ik nog harder. Ik vind hem namelijk erg kort. Mijn billen floepen er een beetje onder uit. Ik hou hier helemaal niet van. Ik heb het gevoel alsof ik niets aan heb. Daarbij durf ik misschien ook wel niet zo goed een hoog getailleerd broekje te dragen. Dilemma, dilemma… Nogmaals, wat zouden jullie doen?

Ik ben erg benieuwd naar jullie mening! Wat zou jij doen? Houden of terugsturen?

7 reacties op “Forever 21 shoplog: De foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.