Revlon Balm Stain

Revlon Just bitten kissable balm stain

“Revlon just bitten kissable balm stain”… Jeetje dat is een hele mond vol. Waarom? Nouja… Ik was über enthousiast toen ik  deze balm stain in mijn Waat Beautybox had zitten. Hij deed me erg denken aan de Chubby sticks van Clinique. Ondertussen komen steeds meer merken met dergelijke verzorgende sticks, die je lippen ook een kleurtje geven. Ik had ze nog niet eerder getest, dus ik was wel erg nieuwsgierig…

Revlon Balm stain charme

De verpakking vind ik best mooi. De stick heeft de kleur van de sticks, waardoor de kleuren makkelijk te herkennen zijn als je er meerdere hebt. Je kan aan het zilveren stukje draaien, waardoor de stick omhoog komt. Het is dus niet nodig om het potlood te slijpen.

Revlon Balm Stain 35 charme

Ik heb de balm stain in de kleur 35 Charm. Hij zou koraalkleurig moeten zijn, als je de verpakking bekijkt, maar dit lijkt toch enigszins misleidend te zijn.

Revlon balm stain swatch

Op de swatch is namelijk te zien dat de kleur eerder roze is dan peachy of koraalkleurig. Ik vind het niet erg, maar het is niet handig voor meiden die bewust voor een nude/perzikkleurtje kiezen.
Verder is de kleur erg glanzend en niet erg dekkend. Ik verwacht dat hij erg natuurlijk staat.

Revlon balm stain swatch lippen

Hier zie je de swatch op mijn lippen. Zoals je ziet veel glans en een lieflijk kleurtje.
Het aanbrengen gaat verder erg makkelijk. Het potlood is verder vrij hard en niet erg romig. Hierdoor moet ik wel een paar keer op en neer gaan met de stick en echt mijn lippen inkleuren. Dit vind ik echter niet zo erg.

Tijd voor een full face.

Revlon Balm stain full face zonder iets op lippen

Hierboven zie je een full face waarbij ik niets op mijn lippen heb.

Revlon balm stain full face

En hier heb ik flink gekleurd met het vrolijke potlood. Zoals je ziet geeft het inderdaad een erg natuurlijk effect. Toch vind ik het prachtig. Lichtroze is voor mij best moeilijk om te dragen omdat ik vrij gepigmenteerde lippen heb. Deze balm stain zorgt er echter voor dat het er super natuurlijk is, maar het wel lekker fris staat. Ik vind het ideaal.

Het voelt verder echt alsof ik een lipbalsem op mijn lippen heb. Het zit me totaal niet in de weg en ik heb het idee dat de stick mijn lippen echt een beetje verzorgd. Al met al ben ik groot fan van de Balm Stain van Revlon!

Revlon just bitten kissable balm stain kost €8,95 voor een stick van 2.7 gram.

2 reacties op “Revlon Balm Stain

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.