NOTD: Manhattan 46k

Manhatten NOTD 46k flesje

Het is al een weer een tijdje geleden dat ik een NOTD heb laten zien. Dat komt doordat ik de laatste tijd niet meer echt veel nieuwe nagellakjes heb gekocht. Ik vind eigenlijk dat ik wel genoeg nagellak heb. Toch wilde ik jullie dit donkerrode lakje van Manhattan niet onthouden.

Manhattan… Tja, ik had er wel eens van gehoord. Sterker nog, toen ik een klein meisje was (lees: 10 jaar) had ik een felle blauwe kleur van dit merk. Ik zag hem bij de Kruidvat en smeekte bij mijn moeder of ik hem mocht hebben. Dat mocht, want mijn moeder is immers net zo gek op make-up als ik. Ik was ermee in de wolken. Het merk ging echter uit de schappen en heb ik nooit meer terug gezien.

Ik herkende de vorm van het flesje nog, maar voor de rest is de verpakking niet zo bijzonder. De kleur vind ik ook een beetje triest. Wat is nou ’46k’? Enfin, daar gaat het natuurlijk allemaal niet om, laten we kijken naar de swatches.

Manthatten NOTD 46k

Op deze foto komt de kleur het beste over zoals hij echt is. Het is een donkere, bordeaux rode kleur. Ik vind hem erg chique staan. Ik draag zelf eigenlijk nooit rood, maar ik vind deze kleur nog wel draagbaar.

Manhattan NOTD

Aanbrengen gaat erg makkelijk. Ik moet zeggen dat ik het kwastje erg fijn vind. Je kan er erg precies mee werken zodat je dicht tegen je nagelrand kan lakken zonder de boel helemaal onder te smeren.

Het lakje lijkt alleen niet zo lang te blijven zitten. Na een dag kreeg ik al flinke chips aan de bovenkant van mijn nagels. Het waren maar kleintjes, maar het waren er wel erg veel. Het was al snel niet meer mooi en na twee dagen heb ik het verwijderd. Jammer, want ik heb de laatste tijd niet meer zo’n zin om elke dag mijn nagels te lakken. Ik ben tegenwoordig full-time aan het werk, dus die tijd heb ik ook niet.

Op het flesje staat dat deze nagellak ‘quick dry’ zou moeten zijn. Dat is hij ook zeker. Hij doet er niet lang over om te drogen. Na een minuut kan je er wel overheen met een tweede laagje en ook deze is na twee minuutjes wel goed droog.

Manhatten NOTD 46k

Het gaat trouwens vrij goed met mijn nagels als ik het zelf zeg. Sommige nagels hebben nog wel een klein beetje moeite, maar het gaat de goede kant op. Ik gebruik al een tijdje Sensationails en ik ben er enorm blij mee. Soms doe ik een laagje met kleur en soms doe ik alleen wat laagjes doorzichtige gel. Mijn nagels hebben nu de kans om eens lekker te gaan groeien 🙂

Manhatten nagellak kost €3,09 voor 7 ml.

2 reacties op “NOTD: Manhattan 46k

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.