Picture Me: Een tijd van komen en gaan. Augustus #1

IMG_14231

In Picture Me laat ik wat foto’s uit mijn leven zien die gemaakt zijn met mijn iPhone. Dit keer zit er echter en enkele foto tussen die met mijn goede camera is gemaakt. De afgelopen twee weken ben ik lekker een paar dagen naar Zeeland geweest, heb ik vooral veel gewerkt en ben ik weer eens naar mijn ouders in Brabant geweest. Kijk mee naar de foto’s.

IMG_1341

Als eerste ging ik naar Zeeland. Mijn moeder zit daar elk jaar op de camping en ik vind het dan heerlijk om een paar dagen langs te gaan. Het is er altijd gezellig en ik hoop een altijd dat ik even een paar dagen aan het strand kan liggen. Mijn vriend ging ook gezellig mee.Onderweg was de zonsondergang prachtig. Rechts zie je de vuurtoren van Ouddorp. We zijn er bijna!!!

IMG_1332

Tegelijkertijd was aan de andere kant van de auto de maan alweer te zien. Prachtig. Op dit moment kreeg ik ook een mailtje dat ik definitief af kon gaan studeren. Ik kon mijn geluk niet op. De vakantie kon beginnen 🙂

IMG_1343

Ik heb weer lekker gechilld aan het zwembad. Ik ben zelf maar niet gaan zwemmen omdat mijn huid een beetje op is door het vele zwemmen. Ik ben namelijk allergisch voor chloor. Ik krijg huiduitslag en een hele droge, broze huid.

IMG_1338

Op vakantie moeten natuurlijk heel veel ijsjes gegeten worden!

IMG_9527

We hebben ook een dagje Zierikzee bezocht. We gingen hier lekker op een terrasje zitten en wat winkelen.

IMG_1344

In Renesse zit verder een super goede Italiaan. De bediening en de temperatuur is er iets minder, maar het eten is zo lekker! Ik moet hier elk jaar naartoe 🙂 We waren met een grote groep van 9 man. Het was super gezellig en ik heb heerlijk gegeten. Ik vergeet alleen heel vaak een foto te maken van mijn eten, ik heb dan zo’n trek en denk niet aan de foto. Pas de ergste trek dan weggegeten is, ben ik in staat een foto maken. Haha. Ik at hier trouwens een pizza met mozarella. Jammie!

IMG_9537

Natuurlijk ben ik ook lekker naar zee geweest. Ik vind alleen de lucht daar al heerlijk. Ik heb dit jaar ook in zee gezwommen en we hebben langs het strand gewandeld.

IMG_9560

Op alweer de laatste dag wandelden we een heel eind naar een strandpaviljoen. Hier zaten we de hele middag in de zon en genoten van een hapje en een drankje.

IMG_1345

Ik vind het hier altijd zo heerlijk. Ik ben zelf opgegroeid zonder groot water in de buurt. In Brabant heb je nou eenmaal niet zo veel zee of grote meren. Ik heb dan ook echt wat met de zee. Ik vind het altijd erg bijzonder.

IMG_1346

Ik begon met een lekkere jus d’orange maar later heb ik een heerlijke sangria gedronken met vers fruit. Ik kreeg er echt een zomers gevoel van.

Helaas zaten de paar dagen vakantie er hierna weer op en moest ik weer aan het werk.

IMG_1348

Toen zag het er opeens heel anders uit. Op dit moment was ik dus naar mijn werk aan het fietsen, maar omdat het zo hard regende, ben ik maar gaan schuilen in een bushokje. Wat een drama.

IMG_1350

Omdat ik eruit zag als een verzopen kat heb ik gewerkt op pantoffels. Haha. Het zag er natuurlijk niet uit, maar ik gaf er niets om. Ik had geen zin om de hele dag op natte schoenen en sokken rond te lopen en al helemaal niet om ziek te worden.

IMG_1365

Omdat ik mijn eerste loon binnen was, mocht ik van mezelf wat leuks kopen. Ik bestelde wat bij de Forever 21 wat je in deze shoplog kon zien en in dit artikel. Ik twijfelde ook nog even over deze dingen bij de Asos…

IMG_1368

Een dag later lag dit voor mijn deur. Ik moest wel lachen. Mijn deur was gebarricadeerd door pakketjes. Heerlijk vind ik het.

IMG_1374

Ik bestelde onder andere een set armbanden, waarvan ik er een paar meteen ben gaan dragen. Ik vond het er zo leuk uit zien. Hier was ik naar op zoek!

IMG_1375

Even wat heel anders. Ik draag al een hele tijd sensationails. Maar op den duur was ik de kleur een beetje zat. Ik besloot er gewoon een kleurtje overheen te gooien… Hm, ik vind het niet zo’n succes. Ik denk dat het beter gaat ik alleen wat laagjes doorzichtige gel aanbreng.

IMG_1378

Zo zien mijn natuurlijke nagels er ondertussen uit. Zonder gellak erop dus.

IMG_1394

Een dag later ging ik uit eten bij een biologisch restaurant in Culemborg. Ik at heerlijke zalmfilet. En oh wat was het goed! De reden van het etentje vond ik echter wat minder leuk. Mijn vriend gaat namelijk drie weken weg naar de middle of nowhere van Afrika, zonder elektriciteit, telefoon of computer. Ik zie of spreek hem dus helemaal niet. Hij gaat daar een ontwikkelingsproject doen, net zoals ik ook wel eens heb gedaan. Het is goed wat hij doet, dus het is het wel waard.

IMG_1396

Als toetje nam ik natuurlijk chocoladetaart. Ooh, oh oh, deze was ook echt geweldig.

IMG_1398

Bij thuiskomst had mijn vriend nog een cadeautje voor me gekocht tijdens zijn vakantie met vriendin in Engeland. Het was een hele box vol met producten van Lush. Ik vond het echt heel lief. Natuurlijk vond ik de spulletjes erg mooi, maar ik vond het vooral super lief dat hij tijd en aandacht heeft besteedt aan het kopen van een cadeautje terwijl hij met zijn vrienden op vakantie was.

IMG_1399

De volgende ochtend was ik vroeg op. Ik besloot een eind te gaan fietsen door de stad, voordat ik een afspraak had. Gewoon omdat ik daar zin in had. Het was nog niet erg warm en nog niet zo druk in de stad. Ik vind Utrecht dan erg mooi. Vooral de Oudegracht met de Dom vind ik altijd een plaatje.

IMG_1402

Deze week was een vriendin uit Culemborg zo aardig om voor me te koken. En wat had ze lekker gekookt! Ik had nog lekkere tompoucen (of tompouces?) meegenomen. Het was echt een super leuke avond.

IMG_1403

Dit is de reden waarom ik eigenlijk nooit mijn teennagels lak. Na een aantal weken ziet het er zo uit en ik ben te lui om het eraf te halen. Met als resultaat dat ik de halve zomer rondloop met half afgebladderde teennagels. Uhg…

IMG_1405

Oké ik heb een vraag aan jullie. Hoe bergen jullie je schoenen op? Ik woon op een kleine studentenkamer en heb geen idee hoe ik het op kan lossen. Mijn schoenen liggen onderin mijn kledingkast, maar het is echt een drama…Iemand tips?

IMG_1413

Mijn vrije avonden vul ik graag door te schrijven. Ik schrijf altijd erg veel. Nu heb ik er extra veel tijd voor. Ik schrijf dagboeken, vakantieboeken en in notitieboeken. Ik heb nog meer boeken op de plank staan, zoals mijn projectboek en mijn reisdagboeken. Ik vind het heerlijk om te doen en om terug te lezen. Tijdens mijn studie ben ik ook een beetje het nut ervan gaan inzien. Ik zal hier binnenkort even een blogpost van maken.

Deze week had ik ook een dag vrij. Ja je leest het goed. De afgelopen tijd moet ik vaak 10 dagen achter elkaar werken voordat ik eens een dagje vrij heb. Toen ik een dag vrij had besloot ik naar mijn ouders in Bladel te gaan.

IMG_1417

Oh lieve Rexje! Ik had hem zo lang niet gezien!

IMG_1431

And hello baby! Het was ook super leuk om weer rond te rijden in mijn autootje. Ik ging even aardbeien halen bij een boer in een dorp verderop. Haha, klinkt super plattelands. Zo had ik een goede reden om een rondje te rijden en ik had natuurlijk de beste aardbeien voor een lekkere prijs.

IMG_1434

Drivin’. Ohnee, eigenlijk sta ik hier stil. Je mag namelijk geen foto’s maken als je rijdt 😉

IMG_1433

Lookin’ good!

IMG_1423

Ook trok ik thuis nog eens mijn spitzen uit de kast. En ik sta nog steeds 🙂 Ik heb zo’n zin om weer te beginnen met dansen! Ik heb deze vakantie even getwijfeld of ik het nog wel leuk vond en aangezien ik ook een paar uur wil blijven werken, werd het misschien wat te veel. Totdat ik een filmpje terugzag. Ik weet hoe leuk ik het vind en wil ervoor blijven gaan. Over een paar weken begint het seizoen weer. Ik heb er zin in!

Heb jij wat leuks gedaan in de afgelopen weken?

5 reacties op “Picture Me: Een tijd van komen en gaan. Augustus #1

  1. Wat een leuke foto’s! Ik had mijn schoenen altijd in een plastic bak onder mijn bed toen ik op kamers woonde, misschien een idee?

    Oh en mag ik jou volgen? Vind jou blog er zo leukt uit zien! xx Kim

    • Misschien wel een goed idee ja 🙂 Ik heb van die grote bakken onder mijn bed, die liggen nu vol met andere rotzooi, maar die zou ik wel eens op kunnen ruimen. Bedankt voor de tip!
      En natuurlijk mag je me volgen. Je bent van harte welkom meid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.