Lush Hello Gorgeous box

Lush Hello Gorgeous verpakking

Zoals je al in mijn Picture Me kon zien, kreeg ik laatst dit cadeau van mijn vriend. Dit is de Hello Gorgeous box van Lush. Ik ben groot fan van hun producten. In hun winkels voel ik me als een kind zo blij, de geuren zijn heerlijk en uniek en het merk is erg veel bezig met het milieu en de wereld. Ik kan er alleen maar zen en vrolijk van worden en daarom wil ik jullie de inhoud van de box niet onthouden. Be ready to melt away…

Lush Hello Gorgeous box

De box ziet eruit als een echt cadeautje. Compleet met strik en kaartje. Hij ziete er alleen al prachtig uit.

Lush Hello Gorgeous inhoud

Op het kaartje staat de inhoud en er is ruimte voor een afzender.

Lush Hello Gorgeous vulling

Als je de box open maakt zie je deze zee van snoepjes. Hier wordt je toch spontaan gelukkig van. Ik las ergens dat deze gemaakt zijn van deeltjes van aardappelen. Hoe grappig is dat!

Lush Hello Gorgeous comforter bruisbal

Als eerste zit er een bubble bar in, genaamd ‘The Comforter’. Ik heb deze toevallig al en ik heb ook al eens een klein stukje gebruikt. Man man, wat is deze heerlijk. Zo lekker zoet 🙂 Ik ben hier groot fan van. Ik heb nu al in om in bad te liggen. Helaas heb ik geen bad thuis… Omdat die andere al half op is en ik die eerst wil opmaken, ligt deze nu op mijn kamer, zodat mijn hele kamer lekker ruikt naar deze bubble bar. Ook een leuke tip is om hem in de kledingkast te leggen. Dan gaat je kleding lichtjes ruiken naar deze heerlijke geur.

Lush Hello Gorgeous rub rub rub

Er is ook gedacht aan mensen die douchen. Dit is namelijk de ‘rub rub rub’ shower scrub. Ik vind de namen van Lush altijd zo leuk. Deze ruikt wat frisser en bevat zeezout. Er staat ook op dat deze scrub geschikt is voor je haar (?). Volgens mij heeft hij dan de werking van een shampoo. Ik weet niet of ik dat wel zo prettig vind, maar ik vind het het proberen waard.

Lush Hello Gorgeous rub rub rub open

De scrub zelf ziet er ook super mooi uit. I like!!

Lush Hello Gorgeous vanilla dee-light

Na een heerlijke scrubbeurt is het tijd voor een lekkere bodylotion. In de box zit daarom een ‘Vanilla Dee-lite’ body lotion. Deze kan je ook gebruiken als handcrème. Deze ruikt vrij kruidig naar vanille, net zoals mijn vanille handcrème van de Body Shop. Ik denk dat deze vooral erg lekker is in de winter om daarna lekkere warme sokken aan te trekken en een boek te lezen op de bank.

Lush Hello Gorgeous think pink bath ballistic

Lush Hello Gorgeous bath ballistic

Deze bath ballistic is een bom vrolijkheid. Als je de geur van ‘The Comforter’ lekker vind, moet je deze bijna ook wel lekker vinden. Ook deze ruikt heerlijk zoet. De bloemetjes vind ik ook erg vrolijk en maken het plaatje compleet. Het is alleen al een plaatje om naar te kijken.

Lush Hello Gorgeous Gorgeous moisturizer

Als klap op de vuurpijl zit er een kleine verpakking in van de ‘Gorgeous’ facial moisturizer. Dit een super bekend en geliefd product van Lush. Als ik de verhalen mag geloven zou dit crèmepje wonderen verrichten en elke huid ‘Gorgeous’ maken. Nou ik ga het zien.

Lush Hello Grogeous Gorgeous moisturizer

Een full size van dit schatje kost trouwens een flinke duit. Maar liefst €61,95 voor 45 gram. Maar als het werkt…

Ik vind de inhoud van de box prachtig. Ik kan niet stoppen met ernaar kijken en ik bleef maar foto’s maken toen ik besloot dit artikel te schrijven. Ik heb bijna letterlijk staan springen toen ik deze box cadeau kreeg. Ik vond het zo lief. Zoals ik in het vorige artikel ook vertelde was het niet zozeer om de inhoud van de box, maar ik vond het vooral erg lief dat mijn vriend tijd had besteed aan het uitzoeken van een cadeautje. Daarnaast denk ik dat de box ook een hele mooie boodschap uitdraagt. Ben je op zoek naar een cadeautje voor een mooie vrouw? Dan zou ik de Hello Gorgeous box zeker aanraden. Ik kan me niet voorstellen dat ze er niet heel blij van wordt.

Wat is jouw favoriete product van Lush?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.