Picture me: Rust in de tent. Augustus #2

IMG_1533

Ik heb een super rustige tijd achter de rug. Ik heb vooral veel gewerkt, gewerkt en gewerkt. Toch heb ik af en toe wat leuke dingen gedaan of kwam ik wat leuks tegen wat zeker een foto waard was. Kijk mee naar mijn foto’s van de afgelopen paar weken.

IMG_1443

Ik vind zonsondergangen altijd prachtig. Hoe de lucht een grote regenboog wordt…

IMG_1448

Naar mijn werk draag ik vaak een hele rustige look. Hier draag ik simpele natuurlijke kleuren op mijn ogen en een lekker fris kleurtje op mijn wangen. Later droeg ik er nog een hele rustige roze lipbalsem bij.

IMG_1450

Ik ben gek op fotografie en het gebruiken van de foto’s. Ik maak dan ook altijd erg graag fotoboeken. Mijn fotoboek van Suriname was eindelijk af en ik ben er super blij mee 🙂

IMG_1456

Ik heb een lift in mijn flat, maar helaas zonder spiegel om hippe selfies in te maken. Haha 😉 Ik heb het geprobeerd…

IMG_1457

Ik ging lekker uit eten met mijn vriendinnen die eindelijk terug waren van vakantie. We gingen uit eten om eens lekker bij te kletsen. Ik besloot mij super hoge bloemige, meisjesachtige high heels aan te trekken. Uit Suriname en gekregen van mijn Su vriendinnetjes 😉

IMG_1474

Als ik thuis ben tref je me heel vaak zo aan. Ik heb totaal geen aandacht besteed aan mijn haar of kleding. Ik trek de meest comfy trui aan die ik heb, maar mijn make-up zit er altijd netjes op. Haha.

IMG_1479

Oh no! Mijn nagellak is helemaal uitgedroogd… Jammer…

IMG_1482

Ik ben echt super onhandig. Ik ben een kluns eersteklas. Hier gooide ik mijn vrij nieuwe bloempot van de Ikea kapot. *snik*. Mijn aloe vera plant staat nu zielig en alleen op een bordje…

IMG_1483

Lekker ontbijten bij de Bagels & Beans met een energiedrankje 😉 oh wat was deze lekker en ik voelde me meteen goed dat ik de dag zo gezond was begonnen. Soms mag je jezelf best even op je schouder kloppen 😛

IMG_1490

Toch heeft het niet heel erg zijn vruchten afgeworpen. Ik voelde me namelijk niet zo lekker en besloot een avond door te brengen op mijn bed bij de televisie.

IMG_1489

Natuurlijk hoort daar een kop zelf gemaakte tomatensoep bij. Met balletjes 🙂

IMG_1492

Ook testte ik een eyeliner van Essence. Deze bleef echt super goed zitten. Mijn mooie creaties zijn er bijna twee dagen op blijven zitten na veelvuldig douchen en handen wassen.

IMG_1493

Zal ik het doen of niet? Ik wil zo graag nieuwe Real Techniques kwasten. Hm… Ik heb het (nog) niet gedaan, maar ik denk dat ik het wel ga doen als ik over een paar dagen mijn salaris heb gekregen. Haha. Ik heb het verdiend.

IMG_1506

Sorry voor de vage foto. Een foto maken van jezelf op de fiets in het donker… Hm. Ik had hier een lange dag werk erop zitten. Ik moest werken van 11:00 tot 22:00. Na afloop voelde ik me wel erg voldaan.

IMG_1507

Helaas brak mijn nagel af tijdens deze lange dag werk. Het is de nagel van mijn middelvinger. Ik heb hem bewaard en thuis heb ik hem er weer aan geplakt met gel en nagellijm. Dit is het resultaat. Hij is wel wat minder mooi, maar beter dan helemaal geen nagel.

IMG_1513

Ik had deze week ook een verjaardag van een van mijn beste vriendinnetjes uit Utrecht. We zaten gezellig bij haar thuis een drankje te drinken. Ik drink trouwens gewoon cola hoor 😉

IMG_1515

Dat weer! Wat een ellende. Ik moest naar het station fietsen, maar toen ik naar buiten keer regende het pijpenstelen. Ik besloot dan ook om me niet op te maken maar mijn spulletjes mee te nemen in de trein. De veiligste optie…

IMG_1519

Ik ging weer naar de balletschool, waar we ook een visagieworkshop kregen voor tijdens de optredens. Ik kreeg mooie blauwe glitters op mijn ogen.

IMG_1524

Weer op weg naar het vriendinnetje uit Utrecht en een mooie lucht in de verte.

IMG_1525

Met een tassie vol lekkere dingen voor de…

IMG_1527

IMG_1526

Chocolade. Fondue… Wat is dit lekker zeg. Hier kan je me echt voor wakker maken. Dit is geweldig 🙂

IMG_1533

IMG_1534

Ik fietste terug door de stad en zag deze tekst op een gebouw staan. Hij veranderde: Imagine… Being There… Ik vond het zo’n mooie uitspraak.

Ik vind fietsen door een verlichtte, donkere stad wat hebben. Ik krijg er een heel apart gevoel van. Een beetje kriebels. Het heeft iets magisch.

Komende week ga ik mijn vriend ophalen van Schiphol!! YEAY!! 😀 😀 We gaan vast nog wel wat leuks doen samen en ik ga nog even een week werken. Daarna begint mijn school gewoon weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.