FOTD: Najaars look

FOTD warm full face

Duik onder je dekbed. Sla thee en chocolade in. De voorraadkast vol en houd vooral ramen en deuren gesloten! Help! Het najaar komt er weer aan. Of we het nu willen of niet, we kunnen er niet aan ontkomen. Ik merk nu al dat het kouder wordt. We kunnen ons er maar beter aan aanpassen en hoe kunnen we dat beter doen dan met een mooie make-up look.

FOTD warm basis

Begin met de basis zoals jij dat gewend bent. Ik gebruik hier de Bourjois Healty Mix foundation en concealer en poeder dit af met een losse poeder van de Body Shop.

Tijd voor de ogen.

FOTD basis bruin

Ik begin met een oogschaduwbasis (Urban Decay Primer Potion) en doe daaroverheen een dun laagje matte bruine oogschaduw uit het Champagne & Caviar palette van NYX. Het valt niet zo enorm op, maar zo heb ik een mooie basis en kan ik de rest van de kleuren hier makkelijker in blenden.

FOTD warm cranberry crease

Vervolgens pak ik een cranberry kleur en breng die aan in mijn arcadeboog. Ik doe dit met een simpele oogschaduwkwast.

FOTD warm cranberry blended

Vervolgens pak ik mijn blending brush van Sephora en pak diezelfde kleur en voeg hem nog een beetje toe in de arcadeboog. Wat een verschil!

FOTD warm bruin oranje

Dan pak ik een bruine kleur uit het Zoeva cool shimmer palette (deze zie je later nog) en breng deze aan op het buitenste gedeelte van het bewegende ooglid. Deze kleur heeft een mooie warme ondertoon. Perfect voor het najaar!

FOTD warm bruin oogpotlood

Daarna voeg ik een beetje bruin oogpotlood toe boven mijn wimperrand en op mijn waterlijn. Vergeet ook niet een beetje highlighter aan te brengen onder je wenkbrauw.

FOTD warm mascara en wenkbrauwen

En om de ooglook helemaal af te maken gebruik ik wat mascara (Rimmel Scandeleys Flex) en teken ik mijn wenkbrauwen bij  met een Hema wenkbrauwpotlood.

Oh trouwens, het is niet de bedoeling dat je zo loopt te kliederen met je mascara zoals ik hierboven heb gedaan. Tja, soms laat ik ook gewoon zien hoe het niet moet 😉

Als oogschaduw heb ik de volgende kleuren gebruikt.

FOTD warm zoeva cool shimmer palette

De kleuren met een strikje erbij heb ik gebruikt. Als highlighter gebruikte ik de bovenste kleur uit het palette. De linkse bruine kleur op mijn buitenste ooglid en de rechtse in mijn arcadeboog.

Nyx champagne and caviar

En als basis gebruikte ik de middelste kleur uit bovenstaande NYX Champagne & Caviar palette.

FOTD warm full face

Ik voeg een beetje blush toe op mijn wangen. Ik gebruik Mac Eternal Sun en op mijn lippen gebruik ik een lipgloss van Sephora in de kleur Perfect Nude.

FOTD warm full face klaar

Oké… Eerlijk?! Ik vond het heerlijk om deze look te maken en stiekem krijg ik ook wel weer zin om met een kopje thee onder een dekentje op de bank te hangen. Alhoewel ik nog liever zou gaan overwinteren in Australië. Haha, je moet blijven dromen toch.

Ben jij al helemaal klaar voor het najaar?

6 reacties op “FOTD: Najaars look

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.