NOTD: Rimmel 57 Just Buy Me

Rimmel Londen justy buy me review en swatch

Er is een nagellak kleur die ik niet in mijn collectie had. Ik heb alle kleuren van de regenboog, groen, blauw, oranje, rood, roze, paars en zwart. Je kan het zo gek niet bedenken of ik heb hem. Er ontbrak echter altijd één kleur. Namelijk geel. Dit is een kleur die ik niet snel op mijn nagels zal dragen. In de zomer vind ik pastel geel soms wel leuk, maar ik ben de perfecte kleur nooit tegengekomen. Toen er een okergele kleur van Rimmel in mijn Waat Beautybox zat, was ik dan ook een beetje sceptisch.

Rimmel just buy me geel

De kleur heet ‘057 Just Buy Me’. De verpakking vind ik verder erg leuk. Ik vind het I <3 erop erg leuk en ik wordt er wel vrolijk van. De hele kleurcombinatie met de sticker op de dop spreken me wel erg aan. Ik heb er niets op aan te merken.

Het kwastje is verder vrij breed. Hij lakt lekker en snel. Je kan er vrij precies mee lakken. Ook hier is alles prima.

Tijd om te swatchen!

Rimmel just buy me twee laagjes

Rimmel 37 twee laagjesTwee laagjes

Meh, zoals je ziet dekt de lak niet in twee laagjes. En vooral op mijn ringvinger zie je erg veel strepen staan van het lakken. Ik word er niet enthousiast van.Toch probeerde ik het nog met een extra laagje.

Rimmel Londen just buy me drie laagjes

Na drie laagjes dekt hij een stuk beter. Jammer genoeg hard de lak nauwelijks nog uit met zo’n dikke pannekoek op je nagels. Zelfs na een paar uur beschadigde de lak nog als ik ergens tegenaan stootte. Ik heb hem er dan ook niet meerdere dagen op laten zitten, dus over de ‘lasting finish’ die wordt beloofd door Rimmel kan ik niet oordelen. Maar ja, wat heb je aan een nagellak die lang blijft zitten als hij er niet mooi uit zien?!

Ik ben ook geen groot fan van de kleur. Ik vind hem nog wel vrij aardig voor in de zomer, maar geel is toch niet zo mijn kleur. Het is wel een hele bijzondere kleur vind ik. Geen dertien in een dozijn. Hij doet me een beetje denken aan sinasappeltjes 🙂 (Nu heb ik zin in fruit!!)

Ik ben helaas niet super tevreden over deze nagellak. Volgende keer beter 😉

Deze Rimmel nagellak kost €6,99 voor 8ml.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.