Picture me: Eerste schooldag en de laatste zon…

IMG_1656

Het is al weer een tijd geleden dat mijn laatste Picture Me online stond. Intussen is er veel gebeurd. Er waren wat problemen rondom mijn diploma, waardoor ik bijna niet kon starten met mijn nieuwe opleiding. Dat is gelukkig wel helemaal goed gekomen en ik ben officieel masterstudent.

IMG_1572

De scholen lopen weer vol. Ik moest een aantal keren op en neer naar de Uithof (Universiteitsterrein van Utrecht) om wat zaken te regelen rondom mijn diploma. Deze stroomde langzaam weer vol met nieuwe en oude studenten.

IMG_1568

De foto hierboven heb ik niet zelf gemaakt (Helaas!). Mijn vriendinnen dachten nog niet aan school, maar waren nog lekker op vakantie. Omdat zij mij een beetje kennen sturen ze me altijd foto’s van de Kiko of de Sephora of iets dergelijks. Vind het super lief! Heb altijd zin om dan ook meteen het vliegtuig te pakken naar het buitenland.

IMG_1574

Toen ik nog niet begonnen was met school, was ik veel aan het werk. Soms moet ik ook wel tot 22:00 werken en dan moet ik wat te eten halen in Hoog Catharijne  (winkelcentrum waar ik werk). Dit is een heerlijke pasta van de GoPasta. Heerlijke tent is het. Het is vergelijkbaar met de Julia’s.

IMG_1578

Ik heb veel gemaild met docenten de laatste tijd. Omdat op geen enkel diploma van mij ‘Hilde’ staat, wordt ik nog wel eens voor wat anders uitgescholden. Haha, nee zo erg vind ik het niet hoor. Het is namelijk zo dat mijn voornamen Helena Maria zijn. Er was geen plek voor de naam Hilde, omdat mijn moeder per se H.M. als voorletters wilde als afkorting van Hare Majesteit. Ik vind het wel een mooie naam.

IMG_1583

Ook werd mijn nieuwe studentenhuis voorzien van een nieuwe koelkast en vriezer! Woohoo!

IMG_1584

Toen ik braafjes mijn kamer op ging ruimen, vond ik dit… Verspreid door mijn hele kamer. Oeps, ik heb echt een chocoladeverslaving… Allemaal Milka Oreo’s!

IMG_1611

Tijd voor de eerste schooldag. Sorry dat ik altijd foto’s in de spiegel maak, ik houd hier zelf niet zo van, maar het is de makkelijkste optie. Dit is mijn outfit. Ik wilde er een beetje netjes uitzien omdat ik het idee had dat dit een beetje gangbaar is op de faculteit waar ik nu heen ga.

IMG_1613

Mijn make-up hield ik ook vrij rustig.

IMG_1589

Een tijdje terug had ik nog wat leuks in de planning. Ik mocht namelijk met mijn lieve schoonfamilie (ik ben niet getrouwd, maar je snapt wat ik bedoel) naar het circuit in Zandvoort. Het was erg leuk om een keer te zien. Er was wel oorverdovend lawaai en het was vrij fris, maar het was een erg gezellige dag.

IMG_1610

Vroem, vroem!!!

IMG_1623

Natuurlijk keek ik weer de eerste aflevering van GTST 🙂

IMG_1636

Oh dit was zo’n lekkere maaltijd 🙂 Ik vrees wel dat dit de laatste keer was dat ik buiten kon eten 🙁

IMG_1656

Wat een prachtige avond was dit! Wie heeft hem niet op de foto gezet?!

IMG_1633

Tot slot had ik nog een feestje in Leiden. Ik heb een studentenkaart dus ik mag gratis met de trein. Heerlijk. Ik ben dan ook niet te beroerd om het hele land door te kruisen.

IMG_1634

IMG_1635

Het was super gezellig en toen ik met een van de laatste treinen terug naar huis ging, zag mijn coupé er zo uit. Helemaal leeg! Zoals ik ze graag zie.

Hoe waren jouw eerste weken van het nieuwe schooljaar?

7 reacties op “Picture me: Eerste schooldag en de laatste zon…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.