Scrub & Rub White Mist salt scrub

Scrub & Rub salt scrub

Ik ben pas sinds korte tijd aan het scrubben geslagen. Ik heb het dan over een scrub voor je lichaam. Lange tijd gebruikte ik het gewoon niet en het zat ook niet in mijn stash. Tot ik een tijd terug de Peach Vinegard scrub van the Body Shop aanschafte. Sindsdien vind ik het heerlijk. Vandaag review ik een andere scrub, namelijk de White Mist salt scrub van Scrub & Rub. Ik heb nog nooit van het merk gehoord, dus ik laat me verrassen.

Deze scrub is een klein mysterie. Ik kan er geen enkele review over vinden. Het lijkt geen super bekend merk te zijn en ook geen bekend product.

Scrub & Rub salt scrub in de pot

De pot ziet er aardig uit. Hij komt een beetje ‘zen’ over en is van plastic gemaakt. Ik vind de verpakking wel mooi.

Scrub & Rub salt scrub ingredienten

Op de achterkant staan de ingrediënten en een klein stukje over de filosofie van het merk. Ze schrijven dat de producten handgemaakt zijn en dat alleen de beste ingrediënten worden gebruikt. De ingrediëntenlijst ziet er verder goed uit. Lekker kort! Daar houdt ik van. Het eerste ingrediënt is dode zee zout en het tweede is amandelolie. Er zit wel parfum in, maar verder alleen maar etherische oliën, ylang ylang en patchoeli. Zo zie ik het graag.

Scrub & Rub Salt scrub swatch

De substantie doet me erg denken aan strand zand. Je vinger door deze scrub halen voelt hetzelfde als wanneer je je vinger door nat strandzand haalt.

Scrub & Rub White mist salt scrub

Op bovenstaande foto zie je heel goed dat de scrub een vettig laagje olie achterlaat. Ook zie je dat de scrubdeeltjes aardig grof zijn. je moet ervan houden. Persoonlijk hou ik helemaal niet van olie op mijn huid. Ik vind het gevoel gewoon niet fijn.

Als ik de scrub onder de douche gebruik, merk ik dat dit een flinke, stevige scrub is. Dat vind ik heel prettig. Als ik scrub, dan wil ik ook goed gescrubd zijn. Een minder positief punt vind ik de geur. Hij ruikt heel sterk naar amandelolie en ik ben niet zo’n groot fan van die geur. Daarbij laat hij echt een vettig laagje achter als je onder de douche vandaan komt. Ik ben hier persoonlijk niet zo van gecharmeerd.

De scrub is prettig in gebruik, maar toch niet helemaal mijn ding en kan absoluut niet tippen aan mijn Peach Vinegard scrub. Toch is hij zeker niet verkeerd en ik denk voor veel meiden echt een aanrader.

De Scrub & Rub white mist salt scrub kost €13,95 voor 350 gram. Ik had zelf een verpakking van 75 gram, maar deze is volgens mij niet los te koop. Scrub & Rub is onder andere hier te koop.

2 reacties op “Scrub & Rub White Mist salt scrub

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.