21 jaar?! Gratis Body Butter bij The Body Shop

Body Butter gratis Body Shop

Ik ben gek op Body Butters van The Body Shop. Wie niet?! De Body Butters van The Body Shop zijn 21 jaar geworden en daarom hebben ze een super leuke actie. Iedereen die 21 jaar is kan een gratis mango mini Body Butter halen bij een Body Shop filiaal. Super leuk! Ik ben toevallig 21 en heb hem al gehaald. Let wel op, dit kan tot 6 oktober. Neem ook even je legitimatiebewijs mee.

Body Shop gratis BB

Wauw wat een perfectie! Helaas was dit van korte duur. Ik maakte de foto met mijn iPhone en twee tellen later viel mijn iPhone midden in de body butter. Weer eens geleerd dat perfectie niet bestaat 😉

Ik heb deze body butter toevallig al in het groot en hij ruikt heerlijk zoet en fris. Echt een geweldige boter.

De actie werd trouwens bekend gemaakt via Instagram. Het minste wat je dan ook kan doen is even The Body Shop volgen via Instragram 😉 geniet van deze geweldige actie 🙂

2 reacties op “21 jaar?! Gratis Body Butter bij The Body Shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.