Body Shop Cranberry Joy handzeep

Cranberry Joy handwasch2

Een hele tijd geleden kon je in deze shoplog van de Body Shop zien dat ik deze heerlijke handzeep had gekocht. Ik vind handen wassen altijd erg belangrijk en heb er daarom altijd eentje bij mijn wastafel staan. En wat is er heerlijker dan een lekker ruikend zeepje?!

Ik heb nog niet eerder over dit product geschreven omdat het een limited edition was van een kerstcollectie. Echter, ik ben hem sinds die tijd nog elke keer terug zien komen in de sale van de Body Shop en ook dit jaar (nu dus!) zit hij er weer tussen. Dus get ready for some christmas feelings.

Body Shop cranberry joy handzeep

De substantie is niets bijzonders. Vrij dun zoals we van een zeep gewend zijn en ook vergelijkbaar met douchegels van de Body Shop.

Body Shop cranberry joy hand zeep schuim

De zeep schuimt lekker en maakt mijn handen lekker zacht. Ik heb totaal niet het idee dat deze handzeep mijn handen uitdroogt. Toch is het wel verstandig om als je veelvuldig je handen wast, ook af en toe een likje handcrème te gebruiken.

De geur van de handzeep is lekker. Hij ruikt naar zoete besjes. Niet zwaar of kruidig zoals je misschien bij kerst/wintergeuren zou verwachten. Deze geur kan ook prima in de zomer.

Misschien vinden jullie het heel raar wat ik nu ga zeggen, maar ik zeg het toch. Je proeft deze handzeep namelijk ook niet. Ik vind het super hinderlijk als je net je handen hebt gewassen en vervolgens een lekker stukje chocolade eet waarbij je de restjes van je vingers af likt. Ieuw, zeepsmaak! Wel ruiken je handen nog een tijdje lekker naar de cranberry geur. Maar dat vind ik helemaal niet erg.

De Cranberry Joy Body Shop kost rond de €7,- voor 240 ml.

Meer lezen? Dit vind je vast ook leuk:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.